Hotell i Maiori på Amalfikusten

Relais San Giacomo

 
Relais San Giacomo är inte tillgänglig i dagsläget
Relais San Giacomo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Maiori här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Relais San Giacomo ligger på översta våningen av ett antikt adelspalats vid hörnet mellan Maioris gågata och hamnpromenaden. Här bor man på kort avstånd från matställen, caféer och stranden.

Amalfitanska detaljer

Det våningsplan där rummen är placerade blev renoverade 2009. De fina kupoltaken som är karakteristiska för Amalfikusten präglar flera av rummen. Även andra element som träbjälkar, antika lampor och möbler i klassisk stil gör stämningen mycket behaglig. Stället hör till Hotel San Francesco som ligger ca. 400 meter bort och där check-in sker.

Läs mer om Relais San Giacomo

5 rymliga rum med aircondition

På Relais San Giacomo finns det 5 rymliga rum som alla är utrustade med aircondition, satellit-TV, kylskåp och badrum med toalett och dusch samt hårtork. 4 av rummen har dessutom balkong med havsutsikt - antingen från sidan eller direkt. Det 5:e rummet har tak med träbjälkar och ett fönster (ingen balkong) med utsikt till den närliggande kyrkan. Frukosten serveras inte på stället utan på Hotel San Francesco. Dock ska frukost förbeställas till ett rimligt pris. Alternativet är att äta frukosten på något av de många trevliga caféerna i staden vilket vi rekommenderar. Parkeringsplatsen på Hotel San Francesco kan användas gratis och önskar man garage så kan man få det mot betalning på samma hotell.

Rummen på Relais San Giacomo

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Relais San Giacomo

Läs personliga omdömen av Relais San Giacomo som ligger på Amalfikusten. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Relais San Giacomo. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 2 omdömen från Relais San Giacomo

Amalfikusten är alltid värd ett besök

Vi bodde i annexet på Hotel San Francesco, som var 400 meter längre ner på gatan, Och här serveras en härlig frukostbuffé. Vi hade ett härligt rum, med liten balkong med utsikt över stranden och det liv och rörelse av strandpromenaden .

Läs mer

Super hotell - lokalt

Du måste vilja leva i samma uppgång som de lokala och vara okej med att inte ha reception i entrén

Läs mer

Majlis med vänner från Stockholm i Sverige bodde på Relais San Giacomo i Maiori från den 21. till den 30. september 2010.

Som svar på Er fråga angående resan så har det varit fantastiskt bra och roligt. Maiori var riktigt trevligt att bo i. En trevlig och lagom stor stad. Vad gäller restaurangerna så fanns det väl inte riktigt tillräckligt för nya matupplevelser varje kväll. Sedan var ju orterna längs Almalfi helt fantastiskt. Vi kommer att rekommendera Amalfi till våra vänner och även Ni på In-Italia. Tack för ett bra bemötande. Allt har verkligen varit till belåtenhet. Vi kommer definitivt att åka till Italien igen och då är det möjligt att vi kontaktar Er.

Läs mer
 
search map