Hotell i Maiori på Amalfikusten

Relais San Giacomo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Relais San Giacomo ligger på översta våningen av ett antikt adelspalats vid hörnet mellan Maioris gågata och hamnpromenaden. Här bor man på kort avstånd från matställen, caféer och stranden.

Amalfitanska detaljer

Det våningsplan där rummen är placerade blev renoverade 2009. De fina kupoltaken som är karakteristiska för Amalfikusten präglar flera av rummen. Även andra element som träbjälkar, antika lampor och möbler i klassisk stil gör stämningen mycket behaglig. Stället hör till Hotel San Francesco som ligger ca. 400 meter bort och där check-in sker.

Läs mer om Relais San Giacomo

5 rymliga rum med aircondition

På Relais San Giacomo finns det 5 rymliga rum som alla är utrustade med aircondition, satellit-TV, kylskåp och badrum med toalett och dusch samt hårtork. 4 av rummen har dessutom balkong med havsutsikt - antingen från sidan eller direkt. Det 5:e rummet har tak med träbjälkar och ett fönster (ingen balkong) med utsikt till den närliggande kyrkan. Frukosten serveras inte på stället utan på Hotel San Francesco. Dock ska frukost förbeställas till ett rimligt pris. Alternativet är att äta frukosten på något av de många trevliga caféerna i staden vilket vi rekommenderar. Parkeringsplatsen på Hotel San Francesco kan användas gratis och önskar man garage så kan man få det mot betalning på samma hotell.

Rummen på Relais San Giacomo

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map