Hotell i Maiori på Amalfikusten

Minihotel Iris

 
Minihotel Iris är inte tillgänglig i dagsläget
Minihotel Iris är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Maiori här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Lugn och ro i utkanten av Maiori

Minihotel Iris kan bäst beskrivas som ett litet gästhus, eller ett Bed & Breakfast, som är gömt lite bortom vägen i utkanten av staden Maiori, endast 2 km från stranden och havet. Det är det perfekta stället för dig, som kanske inte vill bo bland alla andra turister i centrum, utan föredrar att bo mitt i den vackra naturen, omgiven av lokalinvånare, men med lätt tillgång till alla kustens faciliteter och sevärdheter.

Lokalområdet har mycket att bjuda på

Detta lilla B&B ligger längs floden och vägen Via Nuova Chiunzi, som krossar bergen från Amalfikusten mot Pompeji och Napoli. Under vägen passerar du de 13 små trevliga landsorterna i området Tremosine, som också är känt för sina goda viner och alla trevliga lokala restauranger dit det nästan inte kommer några turister alls. Därför kan du också vara helt säker på att äta gott, till rimliga priser, för här i området lever de flesta spartanskt.

Maiori har många möjligheter

Själva Maiori är dock en riktigt härlig stad, som trots det förhållandevis stora antalet hotell, är mycket trevligt många många sätt och vis - och där de lokala nyttjar huvudgatan som vardagsrum, så du ska inte bli förvånad om du passerar många äldre män som sitter på bänkar och spelar kort medan familjens ynglingar tränar på att cykla. Maiori har också Amalfikustens längsta strand, och det finns många vandringsrutter i området om du tillhör de som vill vara aktiva på sin semester. Du äter gott i Maiori, och det finns ett bra urval av butiker och supermarknader.

Maiori är i det hela taget en bra utgångspunkt för en semester på Amalfikusten, för staden ligger cirka mitt på kusten, så du har ett ganska kort avstånd till kustens största attraktioner, som Amalfi, Ravello och Positano. På sommaren kan du ta båten från hamnen i Maiori, till städerna längs kusten, och självklart också till ön Capri som absolut är värd ett besök.

Enkel och trevlig inkvartering

På Minihotel Iris bor du fint och får mycket för pengarna. Det betyder också att stället redan har många stamgäster, och har fått många recensioner som ligger långt över vad man normalt förväntar sig om "ett ställe på landet". Du bor privat, så servicen är bra, precis som frukosten som du normalt sätt kan njuta av på den lilla gemensamma terrassen, där du också kan lapa sol under dagen. Det finns en liten trädgård och möjlighet att hyra cyklar och parkera din bil. Det finns wifi på stället mot en liten kostnad.

Läs mer om Minihotel Iris

Trevliga rum och bra komfort

Det finns endast 6 rum på Minihotel Iris och de är alla riktigt fina, men samtidigt enkelt inredda i olika färger. Alla rum är uppkallade efter olika blommor, och dessa blommor ingår också i utsmyckningen. Alla rum har aircondition, TV, skrivbord, minibar samt badrum med toalett, dusch eller badkar samt hårfön.

Läs om rummen på Minihotel Iris

Dölj texten
 
 
search map