Villa i Maiori på Amalfikusten

La Torre di Cesare

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

La Torre di Cesare är ett gammalt sarcenskt torn som härstammar från 1500-talet. Det ligger på Amalfikusten ca. 3 km. från Maiori på en höjd över havet. Det blev egentligen byggt så att man kunde hålla speja efter pirater och andra fiender som i äldre dar ofta plundrade detta kustparadis. Det är tack vare denna historia som Amalfikusten har bevarat sin karaktär och denna byggand är ett gott exempel på detta. En fantastisk position och en byggand som helt klart skapar en förtrollande atmosfär.

Placering och åter placering

Ställets areal sträcker sig från den panoramiska kustvägen och ända ner till havet var man på vägen ner går genom en fin och välbehålld trädgård, fulla av överraskningar, från jacuzzin som ligger på en terrass mitt mellan himmel och hav till bastun gömd bakom en klippa varifrån man kan se Medelhavet. Det finns åtskilliga panoramiska terrasser med bänkar och keramikbord och en uppvärmd inomhus/utomhus pool med jacuzzi.

Läs mer om La Torre di Cesare

Solterrasser, moderna faciliteter och pool

Det finns många möblerade platser på vägen ner till havet var man kan vila sig. En anställd ser till stället under dagen för att se att allt fungerar som det ska. Torre di Cesare har aircondition, glassmaskin, satellit-tv, telefon, video och säkerhets-boxsamt minikylskåp och minibar i alla rum. På ställets kontor erbjuds gästerna dator med internet, fax och CD-spelare. Till sist finns det en fin pool med jacuzzi och privat tillgång till havet samt privat parkeringsplats.

Ägendommen är uppdelat i följande avdelningar:
- 1 nivån: Kustväg med fjärrstyrd port till parkeringsplats
- 2 nivån: (100 trappsteg från parkeringsplatsen): Uppvärmd inomhus pool med jacuzzi (var glasdörrarna mot havet kan skjutas åt sidan så den kommer utomhus), åtskilliga terrasser med trädgårdsmöbler, en övertäckt veranda med matplats och bord var man kan sitta upp till 22 personer. Från verandan kommer man in till köket och barbeque.
- Canonica(ligger på nivå 2): Är den gamla prästgården på ca. 300 m² som består av ett stort kök (med diskmaskin, 6 kokplattor, brödrost, ugn, microvågsugn och diskmaskin) och matrum, ett stort uppehållsrum med öppenspis och 1/2 badrum och 4 sovrum.
1 - Giglio:dubbelrum med badrum med dusch
2 - Rosmarino: Sovrum med dubbelsäng och bäddsoffa(med plats för en person) samt badrum med dusch.
3 - Oleandro: Sovrum med dubbelsäng och klädkammare samt badrum med dusch.
4 - Cactus: Sovrum med dubbelsäng med badrum med dusch.

- 3 nivån: (ca. ytterligare 90 trappsteg ner från nivå 2): Stor terrass med ett vackert handmålat Vietri keramikbord och stolar.

Det saracenska torn (uppdelat i 4 etager):
Bottenvåningen: Kök med åtgång till en möblerad terrass som är perfekt för att sitta ute och äta. Sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch.
Andra våningen: Stort uppehållsrum med öppenspis och matsal med utsikt över havet.
Tredje våningen: 2 sovrum med dubbelsäng som delar badrum med dusch (det ena rummet har öppen spis). Panoramisk terrass med utsikt över havet. Från detta plan går man upp till tredjevåningen.
Fjärde våningen: Sovrum med dubbelsäng och eget badrum med dusch samt ett loft med en enkelsäng. Sovrum med dubbelsäng, terrass med utsikt över havet perfekt för att sola på, en privat stig som leder till havet var på vägen man finner möblerade platser var man kan sola.

Havsutsikt och andra tjänster

Aircondition, uppvärmning, glassmaskin, grill, satellit- TV, video, telefon, säkerhets-box och minikylskåp/bar i alla rum, dator med internet, fax, cd-spelare, pool med jacuzzi och privat tillgång till havet samt privat parkeringsplats. Observera att inget av sovrummen har direkt havsutsikt:
sovrummen på Canonica vänder mot utomhus terrasser varifrån man har havsutsikt medan sovrummen i tornet har utsikt över havet från sidan.

Man kommer in i villan genom en fjärrstyrd port från kustvägen. Det finns en privat parkeringsplats till villan. Inkluderat i priset är två timmars städning, bansäng samt möjlighet för två extra sovplatser. Dessutom finns det en engelsktalande person på stället för att svara på frågor varje dag och som kontrollerar att allting fungerar.

Mot extra betalning är det möjligt att använda aircondition, dator med internet och fax (vid köp av ett internetkort), frukost dagligen, lunch och / eller middag som serveras av kvalificerad personal (ska förbokas i god tid), uppvärning av poolen, bastu och extra städning.

Enligt oss: Stämningsfull egendom som passar bra till större grupper. Massor av plats utomhus, en vacker utsikt och pool som kan värmast upp under de kalla årstiderna.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Villa degli Angeli

Conca dei Marini, Kampanien

Villa Gisella

San Marco d'Alunzio, Sicilien

Rekommendationer till dig

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Residence La Filanda

Costermano del Garda, Veneto

Residence La Rotonda

Tignale sul Garda, Lombardiet

Populärt i Kampanien

Hotel Corallo

Sant' Agnello

Hotel Cristina

Sant' Agnello

search map