Omdömen från Hotel Villa Pandora

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Villa Pandora

Läs personliga omdömen av Hotel Villa Pandora som ligger på Amalfikusten. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Villa Pandora. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Eric och sällskap från Göteborg i Sverige bodde på Hotel Villa Pandora i Maiori från den 12. till den 16. juli 2008.

Resan var kanon och allting fungerade jättebra. Det var perfekt att kombinera Positano och Maiori. Vi tyckte att Positano var en mysigare by och att boendet var bättre i Maiori. Alla som arbetade på hotellen var väldigt trevliga och hjälpsamma.
Vi kommer definitivt att boka boende i Italien via In-Italia igen.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 4 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Susanne och Roland från Uddevalla i Sverige bodde på Hotel Villa Pandora i Maiori från den 8. till den 10. oktober 2007. Där efter gick turen till Scalea och Hotel Talao.

Vi hade bokat hotell genom In-Italia i Rom och i Maiori.
I Rom hade vi tre nätter på hotell Arenula. Det var ett bra hotell, förutom låset på vår dörr som kunde gå sönder när som helst. Vi hade ett rum på första våningen närmast den stora gatan men hade inga som helst problem med trafikbuller, trots Italienarnas tutande i tid och otid. Det fanns två fönster att stänga vilket gjorde att det inte hördes något buller.
Vi promenerade i två dagar mellan alla sevärdheter och såg massor. Det var inga problem att hitta med hjälp av kartan vi fick på hotellet och vädret var som en riktig svensk sommar, alltså jättehärligt!
Efter två härliga dagar i Rom tog vi tåget till Salerno och vidare med buss till Hotell Villa Pandora i Maiori. Bussresan är inget för nervösa människor! Vägen till Maiori går utmed berget på serpentinvägar med havet på ena sidan och berget på andra. Det går inte att mötas i kurvorna så bussen tutade för att de som kom från andra hållet förhoppningsvis skulle höra att de fick möte. Bussen saktade inte ner! Denna resan gick emellertid bra och det var skönt att komma fram till hotellet som var ett jättefint hotell med en otroligt vacker utsikt över havet.
Personalen var mycket trevliga och hjälpsamma och verkligen måna om att vi skulle trivas.
Vi provade på att vandra upp till Ravello från Altrani vilket verkligen kan rekommenderas. Det var jobbigt men det var det värt. Detta är inget för rörelsehindrade eftersom det är massor med trappor. Jag räknade till 100 trappsteg på en sträcka som var ca 50m! På vägen ner mot Minori var det nästan bara trappor. När vi kom ner var det mycket skönt att ta ett bad i det sköna Medelhavet!
Vi stannade en natt till här utöver de redan beställda och gjorde en utflykt till Pompei. Vi tog bussen in till Salerno och sedan tåget till Pompei. Problemet var att när vi kom fram till Pompei visste vi inte åt vilket håll vi skulle gå! De som jobbar på tågstationerna i Italien är inte hjälpsamma för de vill inte prata engelska! Det var alltså bara att gissa och vi gissade rätt!
Efter Maiori åkte vi ner till Scalea och hittade Hotel Talao vilket också var ett fint hotell. Nedanför hotellet var den jättehärliga långa stranden som var helt öde! Det märktes att säsongen var i det närmaste över och därför stannade vi bara en natt.
Vi åkte norr ut igen och tog oss till Sorrento där vi följde med på en båttur som gick ut till Capri, där vi badade mitt i havet, och utmed amalfikusten till Amalfi. En jättehärlig tur. Sorrento är en märkligt uppbyggd stad ovanpå klipporna. Den klättrar inte som de flesta andra byar och städer gör utmed denna kust. Naturligtvis finns här massor av trappor som på alla andra ställen!
Vi hade två otroligt sköna veckor i Italien och kommer säkert att åka tillbaka igen.
Bokningen av hotellen genom In-Italia fungerade jättebra! Beskrivningen passade bra mot hur det vara i verkligheten.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Fredrik med sällskap från Stockholm i Sverige bodde på Hotel Villa Pandora i Maiori från den 20. till den 22. september 2007.

Hej! Resan har gått bra och vi har lite kommentarer över våra olika boenden: Hotellet och personalen var helt fantastiska, har absolut inga klagomål på det. Vi hade en liten svit med balkong ut mot havet och det var helt underbart. Hotellet låg lite utanför Maiori, men det gick utmärkt att ta sig med buss till hotellet. Staden var liten och hade lite för lite utbud av restauranger, men det var nära till andra städer som man kunde ta sig till med moped eller buss så det gjorde inte så mycket. Hälsningar Fredrik och Ann-Sofie

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Lena med familj från Danderyd i Sverige bodde under sin rundresa i södra Italien först på Hotel Villa Pandora i Maiori från den 13. till den 16. juli 2007.

Vi var mkt nöjda med resan, det är andra sommaren vi anlitar er och det har fungerat utmärkt.
Maiori var fint, vägen dit dock ganska livsfarlig får man säga, bör kanske varnas för. Skarpa kurvor och höga hastigheter, svårt promenera till stranden. Hotellrummet fantastiskt fint med underbar utsikt, trevlig personal.
Scalea också bra, inte lika spektakulärt kanske, men bra hotell och vänlig personal. Mkt skränig musik vid poolen störde friden tyckte vi.
Tropea var fantastiskt, en riktig pärla som det står i guideböckerna. Antique Villa var litet som ett boutiquehotell. Staden så trevlig och massor av små restauranger, stranden bland det bästa med klart varmt vatten. Hit återvänder vi gärna.
Ceglie Messapica var resans kanske absoluta höjdpunkt. Stället var underbart, personligt bemötande av ägarna och deras båda döttrar, man blev otroligt väl omhändertagen. Poolen ljuvlig, allt var avslappnat, snyggt och vi hade tom litet kök på rummet med fräscht kylskåp o spis, kunde laga egen mat. Dock tog vi halvpension och maten var topp. Underbara bad i havet på båda sidor.
I ganska stor kontrast till detta reste vi sedan till La Maddalena i Venosa och det blev tyvärr en besvikelse, dock den enda negativa upplevelsen på hela resan.. Stället låg mkt fint men var totalt anonymt och bemötandet lämnade mkt att önska. När vi kom på em var allting stängt och igenbommat, efter mkt letande fick vi tag på en tjej (som serverade) och som motvilligt såg till att vi fick en nyckel. Hon och en annan anställd visade inte minsta lust att förstå oss på engleska eller den stapplande italienska vi kunde, de verkade tyvärr ganska ointresserade av oss gäster öht. Vi fick ingen information alls om när middagen skulle serveras eller om någonting i övrigt. Stället verkade nästan öde och hade mkt låg beläggning, (ruljansen sköttes endast av flickan som serverade resp städade och de var def inte särskilt vänliga) det var endast vi och en handfull gäster till. Serveringen var extremt långsam och man kände sig nästan ivägen som turist, mkt tråkig känsla. Ägaren var dock mkt trevlig men visade sig mkt korta stunder på kvällen. Är detta ett ställe som är mer attraktivt vår/höst? Frukosten var mest söta tårtor men middagen var mkt bra och vällagad bör framhållas. Detta stället var vi glada när vi lämnade faktiskt, för det var inte alls trivsamt som det sköttes och som sagt stod detta bemötande i bjärt kontrast till den vänlighet vi mötte i Ceglie.
Hotellet i Rom var utmärkt, prisvärt verkligen och mkt bra lokaliserat i förhållande till alla sevärdheter. Trots att hotellet vimlade av utländska turister och stor omsättning var personalen mkt vänlig och service-minded, frukosten var också utmärkt. Ett perfekt hotell att bo på under ett par dagars sightseeing.

Totalt sett var detta dock en resa vi var mkt nöjda o glada över och tack för era tips!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Hotel Villa Romana

Minori, Campania

Pietra di Luna

Maiori, Campania

Hotel Reginna Palace

Maiori, Campania

Rekommendationer till dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Populärt i Campania

search map