Hotell i Maiori på Amalfikusten

Hotel Villa Pandora

 
Hotel Villa Pandora är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Villa Pandora är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Maiori här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Villa Pandora ligger på kustvägen ca. 1½ km utanför Maiori. Hotellet är inbyggt i klipporna över vägen, och du har en enastående panoramautsikt över havet och kusten från de flesta rum, men också från den stora terrassen och poolen som ligger på taket.

Pandoras grotta - inte Pandoras ask

Hotellet har fått sitt namn efter den berömda grottan Pandora, som ligger i klipporna under hotellet. Du kan endast nå grottan via, sjövägen, och du kan ev. hyra båt i Maiori för att utforska grottan närmare. Om du inte är en van seglare, kan vi rekommendera att ta en tur med den offentliga båten som går till och från Salerno, då den passerar grottan.

Läs mer om Hotel Villa Pandora

Trevligt hotell med bra service

Villa Pandora inreddes i en gammal ruin under åren 2005-2006, och framstår idag som ett trevligt litet hotell med endast 10 rum - så här blir du aldrig bara ett nummer. Tvärtom kommer du att mottagas med öppna armar av den mycket serviceinriktade personalen, som kommer att göra allt de kan för att du ska få en så bra semester som överhuvudtaget är möjligt.

Inget hotell för rörelsehindrade

Hotellet är fördelat på 4 våningar på grund av läget i klipporna, och då det inte finns någon hiss rekommenderar vi inte detta hotell åt rörelsehindrade då det är många trappor som ska avklaras. Du kan naturligtvis få hjälp med din väska, om du skulle ha behov av det. Det finns en liten reception, flera små och stora terrasser med solsängar och parasoll i trädgården, samt en pool på ca. 8 x 4 meter på takterrassen, där det också finns en poolbar. Frukosten serveras på rummen, men du är naturligtvis också välkommen att ta med den ut på terrassen, eller avnjuta den på din egen balkong.

Res med offentlig transport eller i egen bil

Du kan gå till Maioris centrum på den förhållandevis trafikerade kustvägen på cirka 25 minuter, alternativt kan du ta den lokala bussen som kör mellan Salerno och Amalfi en gång i timmen. Den stannar utanför hotellet om du sträcker ut handen, eller ber chauffören att stanna. Ankommer du däremot i bil, har du parkeringsmöjligheter i närheten av hotell, mot en mindre avgift, men det krävs att du kontaktar hotellet för att boka plats. På grund av läget på själva kustvägen bör du räkna med en del trafiklarm under högsäsongen.

Fina och bekväma rum

Hotellets rum finns i olika kategorier, och de är alla fint, men enkelt inredda, och som utgångspunkt hållna i naturens färger. De har alla aircondition, telefon, satellit-TV, minibar samt badrum med toalett, dusch eller badkar och hårfön. De flesta rum har som minimum en fransk balkong, liksom de flesta har en fantastisk utsikt mot havet.

Läs om rummen på Hotel Villa Pandora

Dölj texten
 
 
search map