Hotell i Maiori på Amalfikusten

Hotel San Francesco

 
Hotel San Francesco är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel San Francesco är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Maiori här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel San Francesco är ett trevligt familjeägt hotell som ligger tillbakadraget i centrum av Maiori men endast 50 meter från stranden och hamnpromenaden.

Hotellet har varit i familjens ägo i åratal - och har genomgått en större renovering så det idag framstår som ett av de bästa 4-stjärniga hotell i Maiori. Inredningen är enkel men elegant - och stilen är klassisk.

Läs mer om Hotel San Francesco

Hotellet ligger som sagt tillbakadraget från kustvägen och området är lugnt och fridfullt med lokal befolkning. Hotellet har privat strand med solstolar och parasoller som är inkluderade i priset till de gäster som beställt halvpension (från maj till oktober). Kommer man i bil kan man parkera i hotellets garage (mot betalning).

Hotellet har reception, hiss, aircondition, bar, lobby, restaurang och en stor utomhus terrass där frukosten serveras i sommarsäsongen. Terrassen är omgiven av palmer och det finns även en större vattenbassäng med små fontäner i. I sommarsäsongen är det levande musik på kvällarna.

Det finns flera olika rumstyper och de är trevligt inredda i klassisk stil. Alla rum har balkong och rummen på de översta våningarna har även havsutsikt (mot tillägg). Rummen har telefon, satellit TV, aircondition, säkerhetsbox, minibar samt badrum med dusch eller badkar.

Dölj texten
 
 
search map