Hotell i Maiori på Amalfikusten

Hotel Reginna Palace

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Maori är en liten stad som ligger mitt på Amalfikusten, och har kustens längsta strand på ca. 1 km. Staden är placerad mellan Salerno och Positano, inte långt från Amalfi. Detta betyder att du har ett överflöd av städer och sevärdheter att besöka, samt aktiviteter att göra - och för att inte nämna de magiska panoramautsikterna och fantastiska gröna landskapen som omger dig. Detta område är uppskattat av precis alla, och befinner sig på UNESCOs lista över världens kulturarv.

Lättsam atmosfär

Hotellet har ett utmärkt läge med utsikt över bukten som ligger 40 meter från den privata stranden. På stranden finns solstolar och parasoll att hyra mot en låg avgift. Hotellet har även en liten bar på stranden, där du kan stilla din hunger och din törst. Men för att njuta av solen, behöver du inte nödvändigtvis bege dig till stranden, då hotellet erbjuder en vacker Medelhavsträdgård (nästan tropisk), full av citronträd, bananträd och en vacker flora med en saltvattenspool mitt i det hela. Dessutom kompletteras det av en Jacuzzi och en avslappnande atmosfär. Du kan lätt hitta din egen lilla hörna under träden, någonstans på pooldäcket. Och om du känner för att spendera hela dagen där? Inga problem, restaurangen och baren är bara några meter bort, och serverar dig härliga luncher, utom hus med utsikt över trädgården. Samma restaurang är öppen även på kvällen, då kockens specialitet är fiskrätter - framförallt fisk i olja som torsk och ansjovis, som har fiskats lokalt runt Sorrentohalvön.

Läs mer om Hotel Reginna Palace

Flera faciliteter

Utöver ovanstående, erbjuder hotellet ett parkeringsgarage, wifi samt cykel- och scooter-uthyrning. Om du vill hyra en motorbåt, kan personalen i receptionen hjälpa dig att ordna det.

Komfortabla rum med balkong

Hotel Reginna Palace består av 67 komfortabla men enkelt inredda rum. De erbjuder tre olika rumstyper i olika storlek. De minsta dubbelrummen mäter mellan 11 och 14 m². Det finns nyrenoverade rum men även rum av äldre datum. Alla rum är som minimum utrustade med dubbelsäng, balkong, wi-fi, TV, minibar, aircondition samt badrum med toalett, dusch och hårtork.

Läs om rummen på Hotel Reginna Palace

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map