Hotell i Maiori på Amalfikusten

Hotel Pietra di Luna

Stranden framför hotellet Poolstämning Hallen på markplan Utsikten från hotellet Superior rum Stranden Stranden Stranden Poolen på framsidan av hotellet Restaurangen
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Pietra di Luna är ett av få hotell på Amalfikusten, som har poolen framför hotellet, och dessutom är det en av de största poolerna på kusten. Den ligger ut mot havet, endast avskild av vägen, som går genom staden. Så här kan du bada, lapa sol, dricka kaffe och njuta av utsikten utan att vara inhyst i en hörna bakom hotellet.

Bo i centrum i den trevliga staden Maiori

Hotellet ligger i centrum av den trevliga staden Maiori och endast ett par minuters promenad från huvudgatan, där du hittar ett brett urval av butiker och restauranger. Huvudgatan fungerar också som vardagsrum för stadens invånare, och här möter du både lekande bar, husmödrar på inköpstur och gamla män som spelar kort och "löser världsproblem" innan de ska hem och äta en god måltid.

Officiellt har hotellet 4 stjärnor, men i vår värld skulle vi begränsa de 4 stjärnorna till utsikten. Hotellet har några år på nacken, så flera platser framstår aningen slitna, och kanske också lite gammalmodigt inredda. Rummen är rena, men enkelt inredda, och inventarierna är klassiska. Men, här är rent och snyggt, personalen är vänlig och det är ett mycket populärt hotell bland gäster från hela Skandinavien - på grund av dess centrala läge. Sammanlagt har vi valt att ge hotellet 3 solar.

Läs mer om Hotel Pietra di Luna

Gratis parkering och strandservice

Hotellet erbjuder gratis parkering och gratis tillgång till stranden under högsäsong, vilket är en service lite över det vanliga. Du ska dock inte räkna med att få ligga i raden närmst havet under de varmaste månaderna, om du inte är villig att betala tillägg. Observera att antalet parkeringsplatser är begränsat och då de inte kan förbeställas, kan vi inte garantera att det finns p-plats till alla, när ni kommer fram. Alternativet är den offentliga parkeringsplatsen som ligger ganska nära hotellet.

Bra faciliteter

Hotel Pietra di Luna har en stor reception, hiss, bar, restaurang, tv-stuga, parkering, möblerad solterrass och pool. Hotellet har sin egna privata strand med tillgång till parasoll och solsängar, som är inkluderade i övernattningspriset. Internetuppkopplingen ska du ner till hallen för att hitta, var restaurangen också ligger. Allt i allt, ett bra turisthotell, med en bra solterrass och pool med utsikt, samt kort promenadavstånd till huvudgatan i Maiori.

Bo med balkong och direkt havsutsikt

Det finns flera olika rumstyper. De flesta har balkong och havsutsikt från sidan, och i en dyrare klass kan du också beställa rum med balkong och direkt havsutsikt. Välj den direkta havsutsikten, så att du kan njuta av den fantastiska utsikten på morgonen då du drar bort gardinerna och får se staden vakna till liv. Du kan köpa till halvpension, middagen serveras i den stora restaurangen på markplan, mellan 19.30-21.00.

Läs om rummen på Hotel Pietra di Luna

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map