Omdömen från Hotel Maiori Antica
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Vackra omgivningar och total semesterkänsla för hela slanten

Maiori är för det första en otroligt vacker liten by vid foten av ett berg fullt med citronträd, samt att det ligger ovanför en underbar strand med det klaraste blå vatten. Vår intryck är att italienarna själva gärna reser hit när de har semester och det är därför som det nästan bara är italienska turister här. Eller så är det så få internationella turister just pga att det är så många italienare här. Detta betyder att alla talar inte så bra engelska, men det är stor del av charmen :-) Maten var inte den största gastrinomiska upplevelsen, men ifall man kan hålla ut att "bara äta" pizza, ost och pasta alla dagar så är det inget problem.

Hotel Maiori Antica är ett litet härligt ställe, som ägs av väldigt söta och trevliga människor. Hotellet ligger helt ner till stranden och det är bara 4 minuters promenad in till "centrum och down town". Fina rum och vi saknade inget. Omgivningarna är otroligt vackra och citronlunden är helt obeskrivligt fantastisk, det var underbart att sitta där och äta frukost. (Men om du är väldigt känslig för myggstick, så är det inte någon bra idé att sitta bland citronträden på kvällen, då det är en del djur som flyger runt i luften. Det var lite trist men absolut inget man kan lasta hotellet för)

Vi kan varmt rekommendera både hotellet och byn, speciellt om man önskar en semester som är avslappnande med sol och bad i vackra omgivningar.

Amalfikusten som semester-destination

ÄLSKAR Amalfikusten. Det är verkligen vackert och här finns de finaste stränder samt det ljuvligaste azurblåa vatten. Det är inte så långt till Napoli, och ganska enkelt att köra dit (om man kan klara alla nålskurvor längs den sista sträckan) En annan fin utflyktsmöjlighet är ett besök i Pompej.

Hotel Maiori Antica
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Maiori Antica
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Visa alla omdömen från Hotel Maiori Antica
 
search map