Hotell i Maiori på Amalfikusten

Hotel Maiori Antica

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Bo mitt i staden, på landet och vid havet

Det är inte så ofta det är möjligt att kombinera en semester på landet med en stadssemester och en badsemester på en och samma gång, men på det lilla hotellet Hotel Maiori Antica, låter det sig faktiskt göras. Hotellet som i verkligheten nog borde betraktas som ett B&B, ligger mitt i staden Maiori på vackra Amalfikusten.

Staden är en av de lite större på kusten, och här råder mycket lokalt liv. Förutom butiker, restauranger och kaféer, har Maiori samtidigt ett stort urval av hotell, och så har staden den absolut längsta stranden på hela Amalfikusten. Stranden ligger endast 50 meter från det lilla hotellet, så även om hotellet ligger lite tillbakadraget och inte har någon pool, kan du absolut välja det till en riktig badsemester.

Hotel Maiori Antica ligger i en härlig och lummig citronlund, som leder upp till markerna och bergen bakom staden, och även om kustvägen går endast några meter från hotellet, så bor du lugnt och fridfullt.

Ät frukost i den mysiga trädgården

Det är Sara som äger stället, och henne stöter du säkert på under hela dagen. Hon gör allt för att du ska få en så bra semester som det överhuvudtaget är möjligt att få. Du kan äta din frukost i den härliga trädgården under sommarmånaderna, men du ska vara uppmärksam på att du inte kan förvänta dig en stor frukostbuffé, som på många andra platser.

Det lilla hotellet håller på de italienska traditionerna, så det är mest sötsaker på frukostbordet - förutom en god kopp kaffe såklart! Om vädret inte visar sig från sin bästa sida, serveras frukosten på ditt rum. På grund av storleken har hotellet ingen restaurang, men i gengäld har Sara gjort avtal med många av de närliggande restaurangerna, så det finns ett bra urval av ställen att inta middagen på, inom kort promenadavstånd från hotellet.

Läs mer om Hotel Maiori Antica

Njut av dagen under citronernas skugga

Hotellets stora plus är den härliga trädgården, som du är mer än välkommen att nyttja under dagen. Här kan du njuta av tillvaron mellan de vita seglen och under alla de citronträd som ger skugga. Citronplantagen ger också en helt unik stämning, när solen strålar skiner ner genom bladen. Du kan också lapa sol på takterrassen, varifrån du har en härlig utsikt mot både havet och bergen. Om du ska på en tur "till stan", tar det dig endast 5 minuter att gå till Maioris huvudgata med alla dess butiker - och vill du ta dig ännu längre, kan du kliva på den lokala bussen som förbinder Salerno med Amalfi på en hållplats bara några meter från hotellet. Ankommer du i bil, är det också möjligt att parkera i närheten mot en avgift. Vi vill uppmärksamma dig på att det finns en hel del trappor i området, och ingen hiss, så det är en fördel att har relativt lätt får att gå/röra sig.

Fina men enkla rum

De nio rummen på Hotel Maiori Antica är fördelade på två våningar. Rummen är trivsamma men enkelt inredda och har luftkonditionering, telefon, TV, minibar, Wi-Fi och badrum med toalett, dusch och hårtork. Du bör inte förvänta dig någon speciell utsikt från rummen, som antingen vänder mot staden, mot trädgården eller mot havet.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map