Omdömen från Hotel Club Due Torri
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Jättebra hotell med FANTASTISK utsikt

Jättebra hotell med mycket fräscha rum (fanns ev. några som inte ännu var renoverade) och en helt enorm utsikt. Härlig terass, men flera av rummen har också vanlig balkong. Bad/toa större än vad som är vanligt i Italien (brukar ju vara pyttesmå). Frukosten är något vi redan längtar tillbaks till. Bra utbud och fantastisk terass med fri utsikt i 180 grader. Mycket trevlig och serviceinriktad personal. Vi åt aldrig middag på hotellets restaurang men fick intrycket att den är högklassig. För herrar gäller där ombyte till långbyxor, kan vara bra att veta.
Städningen lämnade inget övrigt att önska. Hotellet har en egen liten "strand" men det enda som egentligen är bra med den är att den är gratis. Badstege ner i vattnet, trångt mellan solsängarna. Fin och dyr restaurang i anslutning till den "stranden". Vi gick dock de 200 metrarna ner till stadens riktiga strand som på italienskt vis tar betalt för solsängar och parasoll, 20 Euro för en heldag. Stranden med grovkornig sand var bra. Den lilla staden som heter Maiori kändes genuint italiensk och för en gångs skull inte överfullt med turister, vilket vi uppskattar. Många trevliga restauranger att välja mellan. Billigare shopping än t ex Amalfi, men något begränsat utbud.
Vi rekommenderar båttur till Amalfi och Positano. Både för upplevelse och pittoresk shopping.

Amalfikusten som semester-destination

Res mellan orterna på Amalfikusten och även till Sorrento med båt. Finns ett stort utbud av turer som går från morgon till kväll. Ett mycket bättre alternativ tycker vi än att åka med lokalbussarna på serpentinvägarna vilket är en rejält hisnande upplevelse på gränsen till skräckfylld. Mycket tät trafik på vägarna och rejält trångt i kurvorna.
Positano och Amalfi och Capri ska absolut besökas när man är här det är verkligen ställen som ger fina minnen även om man är berest. Även Sorrento är värt en dagstur härifrån. Vi gjorde så att vi bodde 6 nätter i Sorrento och sedan 6 nätter här i Maiori vilket var en bra kombination. (rekommenderad av In-Italia)
Till och från Amalfikusten åker man lämpligen med flyg till Neapel.

Hotel Club Due Torri
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering

Vilken enorm utsikt !
 
Själva boendet på Hotel Club Due Torri
Dubbelrum (panoramic) m. havsutsikt och balkong/terrass

Vi fick först ett rum (603) som hade en fransk balkong vilket inte var vad vi tyckte vi hade beställt. In-Italia hjälpte oss att få byta rum efter första natten varvid vi fick rum med terass vilket vi var mycket nöjda med.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang

Vi bedömer bara frukostrestaurangen. Vi nyttjade inte restaurangen kvällstid.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Visa alla omdömen från Hotel Club Due Torri
 
search map