Hotell i Maiori på Amalfikusten

Hotel Club Due Torri

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Direkt översatt betyder Hotel Due Torri - hotellet med de två tornen, och även om hotellet inte har några torn tolkar vi det som om det ena tornet är hotellet och det andra är det historiska torn som du har utsikt till från hotellet. Det sistnämnda ligger på en sluttning mitt emot hotellet och erbjuder i dag en av de bästa restaurangerna på hela Amalfikusten.

Ett favorit-hotell

Detta är ett mycket populärt hotell, både på grund av den familjära atmosfären och den goda maten, men inte minst på grund av den fantastiska utsikten över kusten mot staden Ravello i fjärran. På kvällen sitter du på första parkett och njuter av solnedgången, och under middagen förtrollas du av de många små lampor som lyser upp på bergssluttningarna och närmast påminner om stjärnor.

Hotellet ligger på kustvägen ca. 5 minuters promenad från centrala Maiori, men trots den ofta intensiva trafiken störs du i princip inte av trafikbuller. På natten kan du somna till vågornas ljud och skulle du vakna tidigt kan du njuta av åsynen av de små lokala fiskebåtar som seglar tätt intill klipporna för att fånga bl. a bläckfisk.

Njut av sol och bad bland klipporna

Hotellet har en egen liten strand som ligger mellan klipporna och en trappa leder dig ner till vattnet. Som överallt på Amalfikusten betalar du för solstolar och parasoll på stranden. Alternativt kan du använda den allmänna stranden i staden Maiori som är gratis. Stranden i Maiori är den längsta på hela Amalfikusten och då största delen är privat betalar du oftast en avgift under högsäsongen från juni till slutet av september.

Infinitypool på taket

2017 lyckades man äntligen att få tillstånd till att bygga en swimmingpool på taket. Detta är något av ett mirakel i ett UNESCO-område som Amalfikusten, och även om den inte är bland de största i sitt slag så är det ett fantastiskt ställe att tillbringa en skön sommardag på. Du kan självklart även njuta av tillvaron, koppla av och läsa en bok i en av solstolarna, med eller utan ett skuggande parasoll.

Dinera på terrassen under bar himmel

Hotellet har en reception och lobby på marknivå. Därifrån leder två hissar upp genom (!) berget till de övre våningarna där du hittar hotellets bar, lounge, restaurang och de rum som alla är belägna på 6:e och 7:e våningen med restaurangen ovanpå. Restaurangen används både till frukost, lunch och middag och naturligtvis kan du bli serverad på den stora terrassen under stjärnhimlen i sommarsäsongen.

Rum med förstklassig utsikt

De rum som är av kategori standard är äldre än de övriga. När det gäller storleken på rummen varierar dessa en hel del. Hotellet har också flera familjerum samt några mindre suiter.

Alla rum är utrustade med badrum där du har dusch eller badkar, toalett, hårtork, förvaringsbox, minibar, TV, telefon samt aircondition. Officiellt har hotellet 4 stjärnor och även om utsikten är minst fem stjärnig håller rummen tyvärr inte samma nivå. Vi klassificerar därför hotellet till 3 solar enligt vår bedömning, dock med ett extra plus i kanten för de rum som har en högre kategori. Rummen vetter antingen ut mot det gamla tornet eller staden Maiori samtliga med någon form av havsutsikt. OBS. De rum som heter (economy) har en enklare inredning och enbart fönster.

Läs om rummen på Hotel Club Due Torri

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map