Hotell i Maiori på Amalfikusten

Hotel Club Due Torri

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Direkt översatt betyder Hotel Due Torri hotellet med dem två tornen, och även om hotellet inte har några torn tolkar vi det som om det ena tornet är hotellet och det andra är det historiska torn som du har utsikt till från hotellet. Det sistnämnda ligger på en sluttning mitt emot hotellet och erbjuder i dag en av de bästa restaurangerna på hela Amalfikusten.

Ett favorit-hotell bland skandinaver

Hotellet är känt för många skandinaviska gäster som varit på Amalfikusten. Det är ett mycket populärt hotell, både på grund av den familjära atmosfären, goda maten, men inte minst på grund av den fantastiska utsikten över kusten mot staden Ravello i fjärran. På kvällen sitter du på första parkett och njuter av solnedgången, och under middagen förtrollas du av dem många små lampor som lyser upp på bergssluttningarna och närmast påminner om stjärnor. Hotellet ligger på kustvägen ca. 5 minuters promenad från centrala Maiori, men trots den ofta intensiva trafiken störs man i princip aldrig av trafikbuller. På natten kan du somna till vågornas ljud och skulle du vakna tidigt kan du njuta av åsynen av de små lokala fiskebåtar som seglar tätt under klipporna på natten för att fånga bläckfisk.

Njut av egen strand bland klipporna

Hotellet har en egen liten privat strand som ligger mellan klipporna och en trappa leder ner till vattnet. Som överallt på Amalfikusten betalar man för en vistelse på stranden som även omfattar parasoll och två solstolar. Alternativt kan du använda den allmänna stranden i staden Maiori som är gratis. Stranden i Maiori är den längsta på hela Amalfikusten och då största delen är privat uppkrävs det en avgift under högsäsongen från juni till september.

Infinitypool på taket

2017 lyckades det långt om länge hotellet att få tillstånd till att bygga en swimmingpool på taket. Detta är något av ett mirakel i ett UNESCO-område som Amalfikusten, men nu är den på plats och även om den inte är bland de största i sitt slag så är det ett fantastiskt ställe att tillbringa en skön sommardag på. Du kan självklart även njuta av tillvaron och läsa en bok i en av de många solstolarna under en skuggande parasoll.

Ät dina måltider på terrassen under bar himmel

Hotellet har en reception och lobby på marknivå. Därifrån leder två hissar upp genom (!) berget till de övre våningarna där du hittar hotellets bar, lounge, restaurang och rum som alla är belägna på 6:e och 7:e våningen med restaurangen ovanför. Restaurangen används både till frukost och det är också här du kan äta lunch och middag på kvällen, vilket naturligtvis kan ske på den stora terrassen under stjärnhimlen i sommarsäsongen.

Rum med förstklassig utsikt

. De rum som är av kategori standard är äldre. När det gäller storleken på rummen varierar dessa en hel del. Hotellet har också flera familjerum samt några mindre suiter.

Alla rum är utrustade med badrum med dusch eller badkar, toalett, hårtork, förvaringsbox, minibar, TV, telefon samt aircondition. Officiellt har hotellet 4 stjärnor och även om utsikten är minst fem stjärnig håller rummen tyvärr inte samma nivå. Vi klassificerar därför hotellet till 3 solar enligt vår bedömning, dock med pil uppåt för de rum som har en högre kategori. Rummen vetter antingen mot det gamla tornet eller staden Maiori, men alla har havsutsikt.

OBS. Dubbelrum (economy) har en enklare inredning och enbart fönster.

Läs om rummen på Hotel Club Due Torri

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Villa Fraulo

Ravello, Kampanien

Hotel Luna Convento

Amalfi, Kampanien

Palazzo Murat

Positano, Kampanien

Populärt i Kampanien

search map