Hotell i Maiori på Amalfikusten

Hotel Botanico San Lazzaro

Njut av trädgården och doften av citrusträd Exempel på familjerum Exempel på rum
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Botanico San Lazzaro är nedsänkt i tystnad och kompletteras med en drömlik trädgård på 2,5 hektar med en stor samling av exotiska växter, en botanisk trädgård och en citronträdgård. Hela trädgården runt hotellet består av terrasser på olika nivåer. Från hotellet tar det mindre än 10 minuter att nå centrala Maiori och dess sandstrand. Längs strandpromenaden finner du både trevliga restauranger och flera butiker.

Hotellet är även en fin utgångspunkt om du vill utforska Amalfikusten och vara aktiv. Det finns många vandringsleder i området, och skulle du ha tillgång till hyrbil tar du dig smidigt runt till sevärdheter som storstaden Neapel, Pompei, Sorrento och med båt till öarna Capri och Ischia.

En vacker exotisk trädgård

Du kan slå dig ner i en solstol för att läsa din bok i absolut lugn. Trädgården, i sin tur, kompletteras av en välutformad pool med utsikt över Maiori-bukten. Om du har avslutat din bok i trädgården, är detta platsen att umgås. Det finns en poolbar som serverar förfriskningar och snacks. Härifrån kan du flytta till loungebaren att njuta av din aperativo innan du beger dig till hotellets restaurang Donna Clelia. Restaurangen serverar äkta italienska rätter enligt neapolitanska traditioner.

Läs mer om Hotel Botanico San Lazzaro

Ett annorlunda hotell med 5 stjärnor

Så, du förstår kanske att Hotel Botanico inte är ditt vanliga gamla turisthotell, varken då det kommer till läge, men också då vi pratar om service och gästfrihet, vilka är bland de högre. Självklart är detta 5-stjärniga hotell inte bland de billigaste, men om din budget tillåter det, kan vi garantera att du inte kommer att ångra ditt val. Botanico San Lazzaro befinner sig ca. 10 minuter (till fots) från centrum och en halvtimmes biltur från Salerno.

Pool med utsikt

På Hotel Botanico är den vänliga personalen mån om ditt välbefinnande. Utöver sin gästfrihet, har de också hjälp av hälsocentret med en relaxavdelning, bubbelpool, emotionella duschar och olika behandlingar (massage), vilka det är möjligt att njuta av ute i det fria, så att du fortfarande kan drömma dig bort med vyn framför dig. Utomhusgymmet är pricken över i, för de människor som inte vill sitta still under hela semestern.

Rum med enastående utsikt

Med endast 18 rum, kan hotellet verkligen presenteras som ett litet intimt boutiquehotell. Liksom hotellet, är rummen utformade i en distinkt stil med elegant komfort. Vyn från varje rums terrass är lika hisnande som från trädgården. Här befinner du dig i fred och harmoni med omgivningen. Alla rum har handmålade terrakottakakel och handdekorerade möbler.

Vi är ganska säker på att du inte kommer att sakna något i rummen, eftersom de alla kommer med luftkonditionering, satellit-TV, kassafack, minibar, wi-fi, iPod-system, badrum med jacuzzi och dusch. Terrassen är inredd med med bekväma utemöbler.

Läs om rummen på Hotel Botanico San Lazzaro

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map