Hotell i Maiori på Amalfikusten

Hotel Botanico San Lazzaro

Njut av trädgården och doften av citrusträd Exempel på familjerum Exempel på rum
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Nu har du hittat de perfekta ingredienserna för receptet och den färdiga produkten blir: Hotel Botanico San Lazzaro i Maiori. Placerat på en kulle, med utsikt över Maioris glittrande bukt, skulle detta läge kunna användas i många drömlika miljöer i vilken film som helst.

Ett annorlunda hotell med 5 stjärnor

Så, du förstår kanske att Hotel Botanico inte är ditt vanliga gamla turisthotell, varken då det kommer till läge, men också då vi pratar om service och gästfrihet, vilka är bland de högre. Självklart är detta 5-stjärniga hotell inte bland de billigaste, men om din budget tillåter det, kan vi garantera att du inte kommer att ångra ditt val. Botanico San Lazzaro befinner sig ca. 10 minuter (till fots) från centrum och en halvtimmes biltur från Salerno.

Pool med utsikt

Hotellet är nedsänkt i tystnad och kompletteras med en drömlik trädgård på 2,5 hektar med en stor samling av exotiska växter, en botanisk trädgård och en citronträdgård. Hela trädgården runt hotellet består av terrasser på olika nivåer, vilka är sammanbundna med ramper.
Du kan leka kurragömma eller bara slå dig ner i en solstol för att läsa din bok i absolut lugn. Trädgården, i sin tur, kompletteras av en väl utformad pool med utsikt över Maiori-bukten. Om du har avslutat din bok i trädgården, är detta platsen att umgås. Det finns en poolbar som serverar förfriskningar och snacks. Härifrån kan du flytta till loungebaren att njuta av din aperativo innan du beger dig till hotellets restaurang Donna Clelia. Restaurangen serverar äkta italienska rätter enligt neapolitanska traditioner.

På Hotel Botanico är den vänliga personalen mån om ditt välbefinnande. Utöver sin gästfrihet, har de också hjälp av hälsocentret med en relaxavdelning, bubbelpool, emotionella duschar och olika behandlingar (massage), vilka det är möjligt att njuta av ute i det fria, så att du fortfarande kan drömma dig bort med vyn framför dig. Utomhusgymmet är pricken över i, för de människor som inte vill sitta still under hela semestern.

Läs mer om Hotel Botanico San Lazzaro

Rum med enastående utsikt

Med endast 19 rum, kan hotellet verkligen presenteras som ett litet intimt boutiquehotell. Liksom hotellet, är rummen utformade i en distinkt stil med elegant komfort. Vyn från varje rums terrass är lika hisnande som från trädgården. Här befinner du dig i fred och harmoni med omgivningen. Alla rum har handmålade terrakottakakel och handdekorerade möbler. Vi är ganska säker på att du inte kommer att sakna något i rummen, eftersom de alla kommer med luftkonditionering, satellit-TV, safe, minibar, wi-fi, iPod-system, badrum med jacuzzi och dusch. Terrassen är inredd med med bekväma utemöbler.

Läs om rummen på Hotel Botanico San Lazzaro

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Marina Riviera

Amalfi, Kampanien

Relais Paradiso

Vietri sul Mare, Kampanien

Hotel Villa Franca

Positano, Kampanien

Rekommendationer till dig

Hotel La Conca Azzurra

Conca dei Marini, Kampanien

Due Relais

Vietri sul Mare, Kampanien

Palazzo Vingius

Minori, Kampanien

Populärt i Kampanien

search map