Semesterbostad i Maiori på Amalfikusten

Casa Vacanze Maiori

 
Casa Vacanze Maiori är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Vacanze Maiori är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Maiori här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Bo centralt, ett stenkast från havet och stranden

Casa Vacamze ligger på kustvägen i centrum av Maiori, nära butiker, barer och restauranger. Staden är förhållandevis livlig på sommarsäsongen, men samtidigt lokalt präglad. I utkanten av staden, inte långt från Casa Vacanze, ligger det gamla vakttornet Torre Normanna, som idag är en av Amalfikustens bästa restauranger. Den måste du besöka, för den har en helt unik atmosfär och utsikten är fantastiskt - och så är maten de serverar naturligtvis riktigt bra!

Stranden är den längsta på Amalfikusten och du behöver endast korsa kustvägen för att stå med fötterna i vatten. Den lokala bussen som förbinder Salerno med Amalfi stannar nästan precis utanför dörren. Om du har planer att utforska området, och samtidigt föredrar att kunna laga en måltid mat till dig och din familj, är Casa Vacanze ett riktigt bra och ekonomiskt förnuftigt alternativ till hotellen i området. Amalfikusten erbjuder också på fantastiska turer till havs, med oförglömliga utsikter. Om du inte tillhör de aktiva, kan vi rekommendera dig att hyra en bil och utforska Amalfikusten, Pompei, Sorrento och öarna Ischia och Capri. Du kommer att älska det!

Bra faciliteter, och för att inte tala om stranden

Om du väljer att bo i en lägenhet på Casa Vacanze Maiori, är du helt oberoende av andra och har du behov av hjälp, eller om du ska checka in, så gör du det på Hotel Panorama som ligger i centrum lite längre ner på kustvägen. Stranden ligger som sagt för dina fötter, och är ett perfekt ställa om du önskar att slappna av - det finns parasoll och solsängar till specialpris för dig (fråga på hotellet). På stranden finns också en bar där du kan få något att dricka och ett lättare snack - och det finns dessutom wifi. Du kan inte parkera gratis i Maiori, men det finns möjlighet för parkering i byggnaden mot tillägg. Det finns wifi i de gemensamma utrymmena på hotellet.

Läs mer om Casa Vacanze Maiori

Ljusa och välinredda lägenheter

Casa Vacanza Maiori har 18 rymliga lägenheter i flera olika kategorier. Alla är möblerade i modern stil och med moderna faciliteter. Det finns vardagsrum, kök, TV, aircondition samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Lägenheterna har antingen full havsutsikt, eller från sidan. Några lägenheter har terrass, diskmaskin och tvättmaskin, men det kan inte garanteras på förhand.

Läs om lägenheterna på Casa Vacanze Maiori

Dölj texten
 
 
search map