Hotell i Maiori på Amalfikusten

B&B Maiuré

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Lokal prägel på första klass

Det lilla bed&breakfast stället B&B Maiuré ligger ca 400 meter ovan huvudgatan i Maiori och det tar endast ett par minuter att gå in till stadens centrum och stranden. Maiori är en av de trevliga städerna på Amalfikusten och är samtidigt den stad med den längsta stranden. Här finns ett bra urval av både butiker och restauranger och här råder riktigt mycket lokal prägel. I motsatts till oss nordbor lever de italienska familjer mestadels ute på gatorna, så här kan du dagligen följa de gamla männen spela kort på huvudgatan, medans familjens yngsta lär sig cykla.

Om du får lust att åka på utflykt i området kan du alltid hoppa på den lokala bussen som förbinder städerna Salerno och Amalfi. Du kan även välja att uppleva den vackra kusten från havssidan. Kommer du till Maiori med bil finns det flera allmänna parkeringar där du kan ställa bilen mot betalning. Du bör dock observera att huvudgatan är endast till för fotgängare större delen av dagen.

Patricia tar god hand om dig

Värdinnan Patricia gör allt hon kan för att se till att hennes gäster ska känna sig som hemma. Hennes mål är att alla ska ha en riktigt bra semester men bra upplevelser och att det hela startar innanför murarna på B&B Maiuré, som fick en genomgående renovering 2016. Här råder en avslappad atmosfär och vackra designmöbler med bra komfort. Vad skulle du tycka om att äta din frukost utomhus på den stora terrassen samtidigt som du betraktar den vackra utsikten över stadens tak och berg? Skulle vädret visa sig från sin sämsta sida kan du alltid äta inomhus. På terrassen finns det även solsängar där du kan koppla av med en bra bok och om solen blir för skarp kan du dra dig undan in i skuggan. Det finns gratis Wi-Fi överallt men du bör vara uppmärksam på att det inte finns en dygnet-runt reception på stället.

Läs mer om B&B Maiuré

Vackra rum i elegant stil

På B&B Maiuré finns det endast 6 rum, men i gengäld är inredningen både stilfull och elegant. Alla rum är inredda i olika stil med god komfort. Här finns aircondition, Wi-Fi, minibar, Sat-Tv, och badrum med dusch och hårtork. Vi ber dig observera att några rum har takfönster.

Läs om rummen på B&B Maiuré

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map