Semesterbostad i Maiori på Amalfikusten

Balcone Cocomero

 
Balcone Cocomero är inte tillgänglig i dagsläget
Balcone Cocomero är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Maiori här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Balcone Cocomero ligger på tredje våningen i en byggnad på tre våningar med hiss ca. 100 meter från Maioris strand och strandpromenad där man finner matställen och caféer. För att bo i Maiori och njuta av Amalfikusten är bil inte nödvändig men om man väljer att ankomma i bil finns det en P-plats som är gratis. Närmaste busshållplats till alla de andra kända städer längs med kusten (Amalfi, Ravello, Positano, m.fl.) ligger ca. 200 meter från huset.

Lägenheten är välinredd och har en bred balkong med havsutsikt som löper runt byggnaden så man har utgång till den från alla rum.

Läs mer om Balcone Cocomero

Trerumslägenhet med 3 sovplatser (3:e vån. med hiss):
- Lägenheten är på ca. 70 m². Från entrén finner man till höger ett sovrum med dubbelsäng samt TV och tillhörande badrum med toalett och dusch. Bredvid detta sovrum finns ett litet badrum med toalett och dusch och på andra sidan sovrum med enkelsäng och TV. Vid slutet av hallen finns ett stort kök (4 kokplattor och ugn) som ligger tillsammans med uppehållsrummet med soffa och fåtölj. Balkongen är möblerad.

Dölj texten
 
 
search map