Hotell i Maiori på Amalfikusten

Appartamenti Il Giardino

 
Appartamenti Il Giardino är inte tillgänglig i dagsläget
Appartamenti Il Giardino är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Maiori här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Appartamenti Il Giardino ligger centralt i Maiori ut med gågatan Corso Reginna och ca. 300 meter från hamnpromenaden och stranden. I närheten finns det inköpsmöjligheter, matställen och caféer.

Det finns möjlighet att parkera i närheten på (dyra) ofentliga platser. Parkerar man något längre bort kostar det mindre men är ändå inte någon grund till att ankomma i bil. Längs Amalfikusten kör det offentliga bussar som är det klart bästa transportmedlet och så slipper man köra själv på de smala och ringlande vägarna som förbinder Cetara till Positano. Busshållplatsen ligger längs med strandpromenaden och bussen kör ofta - från tidig morgon till tidig kväll.

Läs mer om Appartamenti Il Giardino

Lägenheterna ligger ut till en innergård av ett gammalt adelspalats. Gården är idag en skön trädgård med citronträd och varifrån man kan se Collegiata di Santa Maria a Mare och dess klocktorn. Trädgården är som en oas med lugn och ro mitt i staden där havsbrisen dämpar temperaturen om kvällen och där man om dagen kan njuta av solens varma strålar. De tre lägenheterna är alla enkelt men fint inredda och är alla utrustade med tvättmaskin och TV.

Lägenheterna på Appartamenti Il Giardino

Enrumslägenhet Ravello med 2 sovplatser (med loft)

Lägenheten Ravello är en liten lägenhet fördelad på två våningar. Från entrén kommer man in i uppehållsrummet med kokvrå (tre kokplattor och diskmaskin). På denna våning finns även badrummet med toalett och dusch. En trappa leder upp till loftet där det finns dubbelsäng samt en fransk altan med utsikt över trädgården. I trädgården finns det privat bord och stolar för gästerna.

Enrumslägenhet Amalfi med 2 sovplatser

Lägenheten Amalfi präglas av att vara byggd uppför en klippa som fungerar som vägg i själva lägenheten. Klippan och de vita väggarna ger lägenheten en speciell stämning. Lägenheten består av ett allrum med kokvrå (tre kokplattor och diskmaskin) och dagområde med bord och stolar. I nattområdet finns det dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. I trädgården finns det privat bord och stolar för gästerna.

Tvårumslägenhet Sorrento med 2 sovplatser

Lägenheten Sorrento är den största lägenheten och fördelad på två våningar. På första våningen finns det uppehållsrum med kokvrå (tre kokplattor och diskmaskin) och en enkel bäddsoffa (bäst för barn under 12 år). En trappa leder upp till andra våningen där det finns sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett och dusch samt en fransk altan med utsikt över trädgården. Lägenheten är utrustad med aircondition.

Dölj texten
 
 
search map