Omdömen från Aparthotel Santa Tecla

 
Aparthotel Santa Tecla är inte tillgänglig i dagsläget
Aparthotel Santa Tecla är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Maiori här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Aparthotel Santa Tecla

Läs personliga omdömen av Aparthotel Santa Tecla som ligger på Amalfikusten. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Aparthotel Santa Tecla. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Aparthotel Santa Tecla

Vi fick två fina lägenheter med allt vi behövde. Bra läge, lugnt och centralt. Vänlig och hjälpsam personal. Inköp, restauranger, strand och transportmöjligheter nära inpå. Det var liv i staden, men inte så att det blev för mycket. Vi hade ingen bil, utan nyttjade kollektivtrafiken med bussar, och båtar, vilket fungerade väl.

Amalfikusten som semester-destination

Längst ute på strandpromenaden i Maiori, i riktning mot Salerno, ligger en restaurang som inte ser ut som så mycket, men som är full med italienare om man väntar med att äta tills efter klockan 21.

Aparthotel Santa Tecla
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Aparthotel Santa Tecla
Tvårumslägenhet med balkong för 2/5 personer (med balkong)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 4 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map