Semesterbostad i Maiori på Amalfikusten

Aparthotel Santa Tecla

 
Aparthotel Santa Tecla är inte tillgänglig i dagsläget
Aparthotel Santa Tecla är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Maiori här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Förutom denna bekvämlighet bidrar det centrala läget i Maiori också till att din semester blir extra trivsam. Till strandpromenaden och den sköna stranden där du kan hyra strandplats är det endast ca 100 meter. Och du har lagom promenadavstånd till mataffär, caféer, tobaksaffär och stadens övriga utbud.

Utomhuspool och andra komfortabla faciliteter

Till Aparthotel Santa Tecla hör ett fint poolområde där du även har solstolar och parasoll. Men som gäst kan du även ta dig till Hotel Panorama, som du har ca 100 m bort, där det finns en takterrass med pool och soldäck varifrån du har en härlig utsikt över havet och kusten. Här uppe finns även en cocktailbar där du kan köpa förfriskningar och lättare snacks under dagens lopp. på kvällen mellan kl 18.00-20.00 håller man Happy Hour med allt vad det innebär.

Ät hemma eller på ställets restaurang

När det kommer till lunch och middag har du flera olika valmöjligheter, det är det som är så bra med att bo i lägenhet. Antingen lagar du maten själv "hemma", vilket alltid är trevligt då det finns många fina råvaror i Italien, eller så går du bort till Sfusato, hotellets restaurang (ligger på Hotel Panorama). Luca Minopoli heter kocken som ser till att du kan njuta av lokala, traditionella rätter med smaker från Amalfikusten.

Du kan låta bilen stå

Eftersom du bor centralt i den lilla staden Maiori har du promenadavstånd till stadens utbud. Så du kan låta bilen stå när du ska ut och äta eller ta dig till den härliga stranden, där det även finns en strandbar. Du har nära till busshållplatsen och kan även ta dig längs kustens charmiga städer utan att behöva tänka på parkering, både bekvämt och smidigt. Vill du veta mer om vad som finns i din närhet kontakta receptionen som mer än gärna hjälper dig med tips och råd.

Bra att veta

Är du allergisk mot gluten finns det alternativa rätter i restaurangen, meddela bara i god tid innan. Det går även att köpa till frukost på plats. Wi-Fi finns på hotellet, i lägenheterna och på stranden. Strandservice finns tillgängligt mellan den 15/5-154/10 (beroende på väderleken) och i perioden 22/7-1/9 är den mot avgift. Övrig tid är den inkluderad. Service som frukost och restaurang kan du köpa till på. Takpoolen på hotellet är liten och det kan vara svårt att få plats.

Läs mer om Aparthotel Santa Tecla

Du bor komfortabelt

Lägenheterna är ljusa och rymliga med en inredningen i klassisk "strandstil". Samtliga har ugn och balkong med poolutsikt, två viktiga bekvämligheter. Övriga faciliteter är aircondition, Sat-TV, kylskåp, förvaringsbox och badrum.

Lägenheterna på Aparthotel Santa Tecla

Enrumsläghenhet med balkong för 2/3 personer (med balkong)

Uppehållsrum med kokvrå och 3 sovplatser varav 1 i bäddsoffa, badrum med dusch/kar, balkong. Plats för 1 extrasäng.

Tvårumslägenhet med balkong för 2/5 personer (med balkong)

Uppehållsrum med kokvrå och 2 sovplatser i bäddsoffa, sovrum med 2 sovplatser, badrum med dusch/kar, balkong. Plats för en extrasäng.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Aparthotel Santa Tecla

Läs personliga omdömen av Aparthotel Santa Tecla som ligger på Amalfikusten. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Aparthotel Santa Tecla. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Aparthotel Santa Tecla

Vi fick två fina lägenheter med allt vi behövde. Bra läge, lugnt och centralt. Vänlig och hjälpsam personal. Inköp, restauranger, strand och transportmöjligheter nära inpå. Det var liv i staden, men inte så att det blev för mycket. Vi hade ingen bil, utan nyttjade kollektivtrafiken med bussar, och båtar, vilket fungerade väl.

Läs mer
 
search map