Agriturismo i Gaiano di Fisciano i Campania

Azienda Agricola Barone Antonio Negri

Pris från per pers.
 
Azienda Agricola Barone Antonio Negri är inte tillgänglig i dagsläget
Azienda Agricola Barone Antonio Negri är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Gaiano di Fisciano här
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Agriturismo Barone Antonio Negri ligger i den lilla byn Gaiano di Fisciano, ca. 20 km från havet vid Amalfikusten och 40 km från Pompei. Gården består av flera hektar runt om byn men övernattning sker antingen i ägarvillan som ligger centralt i staden eller i det gamla lanthuset i utkanten av den lilla staden, var baron Negris dotter har inrett några fina rum, ett matställe samt utomhus område med pool, vattenmassage och terrasser.

Ekologisk produktion

Gården producerar ekologiska varor som mozzarella, charkuterier, olivolja, vin, syltade grönsaker, nötter, valnötter, kex och kakor... Allt som de lokala lantbrukstraditionen kan bjuda på. På gårdens restaurang är det dessutom möjligt att smaka de goda råvaror som tillagas av lokalborna.

Läs mer om Azienda Agricola Barone Antonio Negri

Härligt poolområde

Poolen blev nyrenoverad och utbyggd 2007. Här har de skapat en fin terrass med vattenmassage runt omkring poolen vilket gör att poolen på ett unikt sätt är en del av landskapet. Vid poolen finns dessutom en liten hydda med bastu och turkiskt bad för de kallare årstiderna.

Djur att klappa

Den trevliga ägaren har dessutom flera djur som brukar vara av intresse för barnen. De kan nämligen stifta bekantskap med bl.a. kaniner, kyklingar, änder, grisar samt gårdens stjärna som är Serafina. Serafina är en liten åsna som en gång i tiden hjälpte bönderna med deras arbete.

Faciliteter

Vid gården finner man reception, musikrum och flera terrasser där både frukost och middag serveras när vädret tillåter det. Rummen är helt restaurerade och samtliga är rymliga och fint inredda. De har tillgång till TV och privat badrum.

Läs om rummen på Azienda Agricola Barone Antonio Negri

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Villa Rizzo - Masseria della Nocciola

San Cipriano Picentino, Campania

Hotel Luna Convento

Amalfi, Campania

Hotel Marina Riviera

Amalfi, Campania

Rekommendationer till dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Hotel Sette Archi

Ameglia, Ligurien

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Populärt i Campania

search map