Agriturismo i Gaiano di Fisciano i Kampanien

Azienda Agricola Barone Antonio Negri

 
Azienda Agricola Barone Antonio Negri är inte tillgänglig i dagsläget
Azienda Agricola Barone Antonio Negri är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Gaiano di Fisciano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Agriturismo Barone Antonio Negri ligger i den lilla byn Gaiano di Fisciano, ca. 20 km från havet vid Amalfikusten och 40 km från Pompei. Gården består av flera hektar runt om byn men övernattning sker antingen i ägarvillan som ligger centralt i staden eller i det gamla lanthuset i utkanten av den lilla staden, var baron Negris dotter har inrett några fina rum, ett matställe samt utomhus område med pool, vattenmassage och terrasser.

Ekologisk produktion

Gården producerar ekologiska varor som mozzarella, charkuterier, olivolja, vin, syltade grönsaker, nötter, valnötter, kex och kakor... Allt som de lokala lantbrukstraditionen kan bjuda på. På gårdens restaurang är det dessutom möjligt att smaka de goda råvaror som tillagas av lokalborna.

Läs mer om Azienda Agricola Barone Antonio Negri

Härligt poolområde

Poolen blev nyrenoverad och utbyggd 2007. Här har de skapat en fin terrass med vattenmassage runt omkring poolen vilket gör att poolen på ett unikt sätt är en del av landskapet. Vid poolen finns dessutom en liten hydda med bastu och turkiskt bad för de kallare årstiderna.

Djur att klappa

Den trevliga ägaren har dessutom flera djur som brukar vara av intresse för barnen. De kan nämligen stifta bekantskap med bl.a. kaniner, kyklingar, änder, grisar samt gårdens stjärna som är Serafina. Serafina är en liten åsna som en gång i tiden hjälpte bönderna med deras arbete.

Faciliteter

Vid gården finner man reception, musikrum och flera terrasser där både frukost och middag serveras när vädret tillåter det. Rummen är helt restaurerade och samtliga är rymliga och fint inredda. De har tillgång till TV och privat badrum.

Läs om rummen på Azienda Agricola Barone Antonio Negri

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Azienda Agricola Barone Antonio Negri

Läs personliga omdömen av Azienda Agricola Barone Antonio Negri som ligger i Kampanien. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Azienda Agricola Barone Antonio Negri. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 4 omdömen från Azienda Agricola Barone Antonio Negri

Fint ställe

Jättekul att få vara en del av baronessan Monica Negris ställe. Man kan bo både på anläggningen eller hemma hos hennes stora hus. det gjorde vi och fördelen är att man går till ställets "hotelldel" där restaurangen låg. Det är 500 meter att gå genom en vacker liten by. På så sätt får man det bästa av två världar.
Perfekt och personlig service.

Läs mer

En pärla!

Ett fantastiskt boende med ett värdpar som gör allt för att få sina gäster att känna sig hemmastadda. De bjuder både på sig själva, sina tips, engagemang och massor av god mat. Vi tillbringade 6 dagar och njöt att efter hektiska dagar vid Amalfikusten i lugn ro få avnjuta fyra-rätters,hemlagad middag på kvällen. När det kom nya gäster hälsades dessa välkomna av Janni med "proseco-time", ett glas skumpa med goda tilltugg innan middagen - på så sätt blev det en naturlig samlingspunkt för gästerna att utbyta erfarenheter av vad man upplevt under dagen. Flertalet av dagarna åt värdparet med gästerna, en kväll dukades långbord och middagen intogs som en stor italiensk släktmiddag :-) Monica inbjöd till att laga mat ihop och vi fick själva bestämma vad - ännu en oförglömlig middag och kväll!
Rummet och omgivningarna var trevliga och det finns många olika sittplatser att njuta solnedgången ifrån.

Läs mer

Bedömning av Azienda Agricola Barone Antonio Negri

Läs mer

Bedömning av Azienda Agricola Barone Antonio Negri

Läs mer

Annica med familj och vänner från Enskede i Sverige bodde på Azienda Agricola Barone Antonio Negri i Gaiano di Fisciano från den 1. till den 3. augusti 2009.

Vi bodde på Baroni Negri i två nätter. Stället låg jättevackert och var mycket charmigt. Ägarinnan pratade bra engelska och var mycket serviceminded. Ett minus var dock poolen och poolområdet som var mkt liten och fullt med getingar. Har man barn skulle jag rekommendera ett annat ställe, i alla fall om man vill spendera tid vid poolen. Men perfekt för ett par att tillbringa några dagar, då utsikten var gudomlig och som sagt mycket charmigt ställe. Prisnivån ganska så hög, sista dagen bad vi om att få några skivor vattenmelon och vi fick för det betala 10 euro, vilket vi tyckte var hutlöst.Åt en middag där också, mycket god mat, men också ganska hög prisnivå då de tog likamycket betalt för maten för våra barn som för oss vuxna. Själva byn Gaiano var väldigt liten och inte så mycket att se.
Tack också till In-Italia och Marcus för bra service och snabba svar!

Läs mer

Mats med sällskap från Norrköping i Sverige bodde på Azienda Agricola Barone Antonio Negri i Gaiano di Fisciano från den 14. till den 21. maj 2007.

Tack för all hjälp vi fått med att få till en så härlig resa. Ni har varit otroligt hjälpsamma och tillmötesgående från första kontakten, verkligen smidiga. Allt har ni fixat åt oss från bilbarnstol till underbar utsikt. Så nu påbörjar vi nästa planering av resa med er till Rom!
Gaiano di Fisciano hade ett otroligt vackert läge och utsikten från vårat rum var så fantasiskt (rum Bamby). Det var en familjär atmosfär och personal som ville så väl och var så tillmötesgående trotts att de var lite dåligt med deras engelska. Vår 2 åriga dotter blev behandlad som en prinsessa av personalen och hade det kalas bra med pool att bada i och djur att titta på. Vi var där en hel vecka vilket var bra för då fick vi under helgen uppleva hur de italienska familjerna äter och umgås under en 7 rätters middag. På helgerna har de nämligen restaurang verksamhet. Ett par kvällar var vi de ända gästerna där då lade de inte ned så mycket tid på matlagningen till oss vilket just då var en besvikelse men helgen var desto bättre!
Byn Gaiano är väldigt liten men nödvändigheter finns att köpa i deras lilla butik och färsk frukt åker en man runt på moped i by för att sälja under förmiddagen. Den lilla baren som finns på torget har också väldigt rara ägare som grejar och fixar så man känner sig välkommen. Alla vill så väl!


Läs mer
 
search map