Semesterbostad i Furore på Amalfikusten

Terrazza Scalesia

 
Terrazza Scalesia är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Scalesia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Furore här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Vid den lilla oupptäckta byn Furore som ligger högt över Amalfikustens stränder finner vi denna lägenhet. Terrazza Scalesia ligger lugnt i fridfulla och lantliga omgivningar med fin utsikt ca. 2 km från Furore och ca. 2,5 km från Agerola. I båda byarna finner man inköpsmöjligheter, bankomat, apotek och post. På kort avstånd från huset finns det två familjedrivna restauranger.

Här kan man spendera timmar genom att bara vara och njuta av utsikten medan man även har möjlighet att vara aktiv och promenera på Monti Lattari bergets stigar. Trots att man får känslan att lägenheten svävar precis ovanför havet så är det ganska långt till stranden. Närmaste strand finner man i Amalfi ca. 15 km bort (ca. 30 minuter i bil).

Läs mer om Terrazza Scalesia

Terrazza Scalesia ligger i ett tvåvåningshus av nyare upplaga. Lägenheten ligger på andra våningen och är trevligt inredd. Man finner P-plats vid huset och det är nödvändigt att ankomma i bil. Lägenheten är utrustad med TV, värmealäggning och kök med 5 kokplattor och ugn.

Trerumslägenhet med 4 sovplatser (med terrass och havsutsikt):
- Från lägenhetens terrass finns det ingång till ett ljust uppehållsrum med kokvrå, matbord, soffa och utgång till en balkong som är lika bred som husets fasad med fin utsikt över havet och de omkringliggande terrasser med citroner och vinplantager. Vidare finns det sovrum med dubbelsäng och utgång till balkong, sovrum med två enkelsängar och utgång till balkong samt badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 
 
search map