Omdömen från Il Mignale

 
Il Mignale är inte tillgänglig i dagsläget
Il Mignale är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Furore här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Il Mignale

Läs personliga omdömen av Il Mignale som ligger på Amalfikusten. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Il Mignale. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Margaret med familj från Lerum i Sverige bodde på Il Mignale i Furore från den 16. till den 23. juli 2011.

Resan gick riktigt bra och vi vill prisa båda Atonietta och familjen vi hyrde från. Båda var mycket hjälpsamma, t ex blev vi av med en väska som de hjälpte oss hämta och lämnade till huset när den äntligen kom fram efter några dagar. Jag rekommenderar vänner att besöka denna delen av italien och rekommenderar er site som referens på bra boende.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 4 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2010
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map