Semesterbostad i Furore på Amalfikusten

Il Mignale

 
Il Mignale är inte tillgänglig i dagsläget
Il Mignale är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Furore här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Denna lägenhet ligger på en klippavsats i Furore med den mest fantastiska utsikt över Amalfikusten. Byn bjuder på fina promenader, upplevelser, fina handverk, milt klimat, skön atmosfär och ett fantastiskt utbud av italiensk mat och lokala specialiteter. De anlagda vinmarkerna står för produktionen av eget vin som kallas ”furore doc”.

Det finns bussförbindelser till bl.a. Amalfi som ligger vid kusten ca. 12 km från lägenheten. Vi rekommenderar att man tar sig fram och tillbaka med buss istället för bil då det är både dyrt och besvärligt att parkera i kuststäderna.

Läs mer om Il Mignale

Lägenheten ligger på översta våningen i detta varma och inbjudande hus med ett mycket charmerande utséende och komfortabla möbler av god kvalitet. De diskreta, men mycket hjälpsamma och snälla ägarna bor på första våningen. De erbjuder extra hjälp i form av städning, barnpassning och matlagning mot extra betalning.

Den panoramiska utsikten över havet som omger huset är verkligen fantastisk och på terrassen kan man tillbringa timmar. Inte minst på grund av de fina vinmarkerna där man producerar riktigt gott vin (gästerna finner ett par flaskor i bostaden vid ankomsten). Huset ligger nära (200 meter) den välkända restaurangen Bacco medan andra restauranger och pizzerior ligger inom 1½ km. I de närliggande affären ”Luca’s” kan man köpa alla daglig- och basvaror. Butiken tar också emot beställningar över telefon och levererar ut varorna.

Fyrarumslägenhet med 5 sovplatser (med terrass och havsutsikt):
- I lägenheten kommer man in till en hall med en liten trappa som leder upp till den mycket rymliga terrassen med tillhörande toalett och tvättmaskin. Lägenheten har ett dagrum / matplats med öppen spis och kokvrå. En dubbeldörr leder ut till terrassen med matplats. Köket är utrustat med spis, ugn, microvågsugn, kylskåp och frys. Dessutom är köksfaciliteterna av god kvalitet.

Lägenheten har två sovrum med dubbelsäng, båda med dörr till terrassen. Längst in i lägenheten finns ett enkelrum (utan aircondition/värme) med utsikt till de omkringliggande trädgårdar. Det är det enda rummet som inte ligger ut mot terrassen som annars omger hela huset. Ett stort fint badrum med både duschkabin och badkar, toalett osv fulländar denna rymliga bostad. Dessutom finns det satellit-TV, barnsäng och tvättmaskin. Aircondition/värme kan användas mot betalning.

Dölj texten
 
 
search map