Omdömen från Villa Paradiso
 
Villa Paradiso är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Paradiso är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Conca dei Marini här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Fantastikst ställe

Ett underbart ställe
Köket är väl utrustat, så det var inga problem att laga mat för 8 personer inkl. en bra pasta gryta som kan hålla 1,5 kg pasta.
Att dricka morgonkaffe vid soluppgången under citronträd är i hård konkurrens med dricka fizz under citronträd vid solnedgången. Vi kunde inte klaga på utsikten.
Om jag skulle önska något till huset så det skulle vara en grill! Det var förmodligen det absolut enda som vi missat.

Amalfikusten som semester-destination

Som någon annan skrev är den lokala mataffären / snabbköp faktiskt ganska bra. Det enda vi ville köpa som inte fanns hallonsylt och havregryn. Så om det är viktigt, måste det fmedöras eller köpas på annat håll, den lokala Limoncello var ganska bra och lite ost, skinka, korv delikatess var rätt! bra, litet urval men mycket välsmakande och god service och äkta lokal stolthet i lokala produkter.
Slaktaren har mycket litet urval, men det smakar gott! köttbullar, korv, färsk köttfärs - yum.
Den lokala Pizza Man (Nino - gul markis) är fantastisk! Pizzan är mycket god, otroligt billigt och så gör han ganska bra "annan" än Pasta. Jag fick en räkor / citron risotto som var helt fantastisk och hans spagetti Carbonara är enastående. Och det är en mycket äkta upplevelse, motto att sätta bra tips och kom åter fungerar fantastiskt här. Vi plockade upp Pizza och öl på vår ankomst och åt två gånger här. rekommenderas.
Den "stora" restaurang handlaren rekommenderade var en besvikelse. Dyr (relativt), semi tråkiga - bla med ljumma antipasti och kvalitet var verkligen under Ninos.
Vi besökte bla. Positano - och bra tips är att hela staden är en enkelriktad gata med en del P hus längs vägen där de parkerar och hämtar bilen för dig. Trevligt att veta när åtskilliga kilometer utanför staden ser en lång kö med bilar parkerade vid vägkanten och tänkande - var ska jag parkera?
Dessutom kan du inte avdragsgill på uthyrning och automatisk växellåda rekommenderas. Det är mycket krokig på Amalfikusten och berget. Bergsvägar var i allmänhet mer tilltalande än bara kustvägen.
Vi gick på Guds väg två gånger - vi var tvungna att komma igen i klart väder för att molnen var så dramatisk forsvand de heeelt fantastisk utsikt i dem. Kontrollera väderprognosen för Borano.
Ett litet tips är att undvika rusnings runt Rom och Neapel - vår flygning försenades, så vi "rök" i fällan båda ställena. Inte bra och försenade oss vidare.

Villa Paradiso
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet

Mycket snabb respons vid byte av gasflaska, mycket förståelse för sen ankomst
Placering, Placering

Utsikten är super!!
 
Själva boendet på Villa Paradiso
Villa med 4+4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Det verkade faktiskt! och med 0,7 mb ladda och 7 Mbps nedladdning kunde trycka både Netflix och pågående semester fotoöverföring . Räckvidden var inte så bra så en repeater kan man ta med.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2016
Antal resande 4 Vuxna, 4 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Visa alla omdömen från Villa Paradiso
 
search map