Semesterbostad i Conca dei Marini på Amalfikusten

Villa Paradiso

 
Villa Paradiso är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Paradiso är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Conca dei Marini här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Detta är en stor villa med plats för max 8 personer. Villan är inte självständig och borde kanske kallas för radhus även om denna benämning inte är helt korrekt i detta fall.

Charm, citronträd och havsutsikt

Husets charm består av den stora uteplatsen och den fina havsutsikten. Villa Paradiso består av två våningar och är i övrigt omgivet av terrasser och gröna arealer med citronträd. Det är knappt 70 steg upp till huset. I huset bredvid bor två äldre damer (ej hela året) vars terrass till viss del gränsar till Villa Paradisos uteplats/terrass.

Läs mer om Villa Paradiso

Transport, inköp och restauranger

Man kan parkera bilen på vägen framför huset men observera att man inte är garranterad någon privat parkeringsplats. Det är även möjligt att ankomma hit med offentlig transport då busshållplatsen ligger få minuters promenad från huset. På mycket kort gångavstånd finner man även en liten mataffär och slaktare samt bar och två restauranger.

Villa med 8 sovplatser

Från terrassen finns ingången till huset. Från ingången leder en trappa upp till nästa våning. På första våningen finner man ett välutrustat kök, toalett (utan dusch) och i den vänstra delen finner man uppehållsrummet och matsal. I alla rum finner man fina klinkergolv i mönster vilket är typiskt för denna delen av Italien.

Andra våningen består av två badrum (ett med toalett och badkar och det andra med toalett och dusch), sovrum med dubbelsäng och balkong med havsutsikt, sovrum med tre enkelsängar och havsutsikt från fönstret, sovrum med två enkelsängar samt ännu ett sovrum med två enkelsängar.

Från denna våning har man möjlighet att gå ut i en trädgård (delas inte med grannen) och härifrån kan man komma upp till ännu en trädgård som dock är gemensam med grannen.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Villa Paradiso

Läs personliga omdömen av Villa Paradiso som ligger på Amalfikusten. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Paradiso. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 5 omdömen från Villa Paradiso

Vackert vill

Huset och terrasserna var precis som de är beskrivna. Rummen är alla bra och med två badrum på andra våningen och en separat toalett på markplan. Promenadavstånd till en köpman och Nino som utöver att servera god mat, var hjälpsamheten personifierad och charmade både vuxna och barn. Det är långt till en överfull stenstrand, som ligger ner för många trappsteg. Vi tog istället bussen till Amalfi och låg på stranden där, eller i Atrani. Hade valt bort bil och tog taxi också till Napoli flygplats. Bra service från den lokala byrån och de lokala. Enda som störde oss lite var myror. Härligt klimat i juli. Vi var 3 generationer (7 vuxna och 1 barn och 1 baby). Kommer gärna tillbaka.

Läs mer

Fantastikst ställe

Ett underbart ställe
Köket är väl utrustat, så det var inga problem att laga mat för 8 personer inkl. en bra pasta gryta som kan hålla 1,5 kg pasta.
Att dricka morgonkaffe vid soluppgången under citronträd är i hård konkurrens med dricka fizz under citronträd vid solnedgången. Vi kunde inte klaga på utsikten.
Om jag skulle önska något till huset så det skulle vara en grill! Det var förmodligen det absolut enda som vi missat.

Läs mer

Fantastisk lägenhet med fantastiskt läge

Vi hade en härlig semester (maj 2016). Härlig lägenhet, det saknades ingenting. Det var lite kallt i lägenheten - vi fick frågan om de skulle sätta på varmen, men vi tackade nej då vi inte menade att det var nödvändigt. Vi klarade det med lite extra filtar om natten.
Vi satt i stort sätt på terrassen hela dagen, då vi var hemma. Det var en trevlig liten stad.

Läs mer

Bedömning av Villa Paradiso

Läs mer

Fantastisk familjevecka på Villa Paradiso

Villa Paradiso var perfekt till oss 8 vuxna - mycket funktionelt och med bra terrasser. Och med köpman, restauranger och bussar till Amalfi inom promenadavstånd. De 590 trappstegen till stranden var bra motion varje dag innan frukostbuffen. Otroligt vänlig och uppmärksam personal vid stranden, där vi erbjöds att åka båt till Amalfi av Francesco. Och tjejerna hos den lokala uthyrningsbyrån, Milena och Rosella var fantastiskt uppmärksamma och hjälpsamma, och med en härlig humor som passade oss. Alla avtal, tidpunkter osv, hölls till punkt och pricka. Riktigt bra samarbetspartner ni har i Amalfi, In-Italia! V kan endaste rekommendera Villa Paradiso - och åker gärna dit igen.

Läs mer

Eva med sällskap från V:a Frölunda i Sverige bodde på Villa Paradiso i Conca dei Marini från den 9. till den 16. oktober 2010.

Hej Marcus och In-Italia! Resan till Amalfikusten och Conca del Marini var fantastisk. Vädret, maten och inte minst den fantastiska miljön. Fordras dock nästan proffschufförer för att klara bilkörningen, den var tuff! Vi besökte de flesta orterna utefter kusten såsom Amalfi, Positano, Majori, Minori, Ravello etc, alla med sin egen lilla charm. Vi hann också med ett besök i Sorrento, en heldag i Pompeij samt en heldagstur till Capri. Det är ett perfekt utgångsläge för spännande och intressanta utflyktsmål.

Villa Paradiso var ett fantastiskt hus med en utsikt som knappast går att beskriva. Man bör kanske dock påpeka litet tydligare att det är ganska jobbigt att ta sig till och från huset p g a alla trappor. 70 åt ena hållet och 100 åt andra. Villan var stor och rymlig. Det står att den är utrustad för 8 personer, men el.nätet klarade inte ens 6, så det bör man också påpeka tycker jag. Säkringarna gick stup i kvarten. Invånarna i den lilla byn var oerhört trevliga och hjälpsamma och vi rekommenderat varmt de båda restaurangerna som fanns inom gångavstånd från Villa Paradiso. Även den trevliga lilla affären hade ett rikt utbud av italienska delikatesser.

Vi är väldigt nöjda med vår resa och med all hjälp vi fått från In-Italia. Vi återkommer gärna nästa gång det blir aktuellt med en ny Italienresa.

Läs mer
 
search map