Semesterbostad i Conca dei Marini på Amalfikusten

Villa Paradiso

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Detta är en stor villa med plats för max 8 personer. Villan är inte självständig och borde kanske kallas för radhus även om denna benämning inte är helt korrekt i detta fall.

Charm, citronträd och havsutsikt

Husets charm består av den stora uteplatsen och den fina havsutsikten. Villa Paradiso består av två våningar och är i övrigt omgivet av terrasser och gröna arealer med citronträd. Det är knappt 70 steg upp till huset. I huset bredvid bor två äldre damer (ej hela året) vars terrass till viss del gränsar till Villa Paradisos uteplats/terrass.

Läs mer om Villa Paradiso

Transport, inköp och restauranger

Man kan parkera bilen på vägen framför huset men observera att man inte är garranterad någon privat parkeringsplats. Det är även möjligt att ankomma hit med offentlig transport då busshållplatsen ligger få minuters promenad från huset. På mycket kort gångavstånd finner man även en liten mataffär och slaktare samt bar och två restauranger.

Villa med 8 sovplatser

Från terrassen finns ingången till huset. Från ingången leder en trappa upp till nästa våning. På första våningen finner man ett välutrustat kök, toalett (utan dusch) och i den vänstra delen finner man uppehållsrummet och matsal. I alla rum finner man fina klinkergolv i mönster vilket är typiskt för denna delen av Italien.

Andra våningen består av två badrum (ett med toalett och badkar och det andra med toalett och dusch), sovrum med dubbelsäng och balkong med havsutsikt, sovrum med tre enkelsängar och havsutsikt från fönstret, sovrum med två enkelsängar samt ännu ett sovrum med två enkelsängar.

Från denna våning har man möjlighet att gå ut i en trädgård (delas inte med grannen) och härifrån kan man komma upp till ännu en trädgård som dock är gemensam med grannen.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Amalfi 51

Conca dei Marini, Kampanien

Terrazza Marinella

Amalfi, Kampanien

Rekommendationer till dig

Hotel La Conca Azzurra

Conca dei Marini, Kampanien

Torre Paradiso

Minori, Kampanien

Appartamenti Grandi al Due Relais

Vietri sul Mare, Kampanien

Populärt i Kampanien

search map