Omdömen från Villa degli Angeli

 
Villa degli Angeli är inte tillgänglig i dagsläget
Villa degli Angeli är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Conca dei Marini här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villa degli Angeli

Läs personliga omdömen av Villa degli Angeli som ligger på Amalfikusten. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa degli Angeli. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

En oas mitt i smeten

Conca dei marini ligger fantastiskt bra beläget mitt emellan vackra Positano och Amalfi. En naturskön strand och genuina restaranger dit man bara kan ta sig per båt eller gåendes. En utmaning är parkering men inte vid huset som har en fantastisk avskiljd och trygg plats för en hyrbil som man inte vill få skador på.

Själva huset är nog frän 1700 tal och smakfullt renoverat med moderna faciliteter.
Hit ska vi tillbaka

Amalfikusten som semester-destination

Ta dig tid att gå ner till allmänhetens strand och ät gott på il Tonnarello med fisk och skaldjur som transporterats på land i ca 15 meter, inte mer.

Villa degli Angeli
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa degli Angeli
Villa med 5 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2016
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn

Eget hus med pool i Amalfi

Huset ligger fantastiskt fint, högt uppe i Conca dei Marini, bland de gröna odlingarna längs bergssluttningarna. Ägaren till huset bor i huset bredvid och är mycket trevlig och tillmötesgående. Vi fick börja vår ankomst med att plocka egna citroner från odlingen på tomten. Vi blev väl mottagna av den italienska agenturen som skötte uthyrningen av boendet på plats - och dessa var också enkla att få tag på telefon, och de fanns även på plats mitt i Amalfi. Poolen var fantastisk att ha tillgång till under varma dagar, och vid morgondoppet innan frukost. Själva huset var ganska stort, men vi utnyttjade inte undervåningen mkt, då ett av rummen var mörkt och sparsamt möblerat, och vardagsrummet behövdes inte då vi satt ute under soltaket mestadels. Däremot var ovanvåningen med sovrummen bra och trevliga och köket var bra (helt ok utrustning med gasspis och diskmaskin). Om man har bil är parkeringsplatsen vid huset fantastiskt bra att ha då detta är en kraftig bristvara på Amalfikusten. Wifi anslutningen fungerade förvånansvärt bra och snabbt.

Amalfikusten som semester-destination

Det ligger en mycket bra restaurang på nära gångavstånd (Le Bonta del Capo), precis bredvid en livsmedelsbutik (typisk lokal Italiensk, med lite mindre urval). Vi åt på restaurangen flera kvällar.

Buss är att föredra före bil. Vi hyrde bil och gjorde ett par mindre utflykter, men rekommenderar att man tar bussen till Amalfi exempelvis, då denna är både billig och säkrare. Tidtabellerna är lite kluriga, och bussen gå inte alltid exakt i tid.

Amalfi är fantastiskt fint, här finns det mycket att se och göra. Missa inte katedralen och gå runt i gränderna och prova olika restauranger. Stranden är också mycket bra och välordnad, lite dyrt men värt att kosta på sig ett par strandstolar vid något tillfälle.

Själva Conca dei Marini är inte stort, men det finns en egen strand med uthyrning av strandstolar, och ett par ok restauranger.

Villan ligger högt över havet, vilket gör att promenaden ner till stranden via långa trappor är mycket krävande, och dessutom ska man ta sig uppför dessa på tillbakavägen. Rekommenderas inte för personer med lite svårighet att gå långt.

Vi tog en kort båttur ifrån stranden i Conca dei Marini till Esmeralda grottorna, och detta var en trevlig tur tyckte vi.

Missa inte heller utflykt till Pompei och Vesuvius - väl värt att se. Vi anslöt oss till en tur som arrangerades av den italienska agenturen på plats. Det blev en heldag med mycket bussresande - men riktig välordnad tur.

Villa degli Angeli
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering

Ligger fantastiskt fint, men långt att gå till busshållplatser och relativt svårt att åka med bil runtikring.
 
Själva boendet på Villa degli Angeli
Villa med 5 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map