Villa i Conca dei Marini på Amalfikusten

Villa degli Angeli

Planritning: första våningen Planritning: andra våningen
 
Villa degli Angeli är inte tillgänglig i dagsläget
Villa degli Angeli är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Conca dei Marini här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Här bor du i en av Amalfikusten mest charmerande byar som ligger på en sluttning ut till havet. Här finns ganska få hotell, så gatorna präglas mest av lokalbefolkningen och inte turister, som dominerar i närliggande staden Amalfi (4 km). Välj Conca dei Marini för att vila under solen - eller i skuggan - omgiven av frodiga terrasser med citronlundar, vindruvor och exotiska växter.

Sola på klippan eller stranden

Du hittar närmaste strand ca. 1,5 km från huset och du bör vara medveten om att det är en ganska brant väg tillbaka. Stranden består av grus och sand och är sällan överbefolkad. Är du en av dem som vill ha en strand med fler faciliteter och tjänster, då rekommenderar vi att du överväger Lido Capo di Conca, vars tillgång inkluderar transfer till och från ditt boende - vi hjälper dig med bokning om du önskar.

Ta ett dopp i poolen utanför dörren

Gästerna i huset delar tillgång till poolen med ägarna som bor i närheten av Villa degli Angeli. De använder dock ytterst sällan poolen. Vid poolen hittar du en solterrass med parasoll och solstolar.

Umgås utomhus när solen skiner

Amalfikusten är det mest solrika och varma område i Italien under våren och hösten, vilket gör det till ett bra resmål, även under lågsäsongen. Sommarvärmen mildras av närheten till djupt vatten, vilket garanterar lägre temperaturer och mildare klimat än i inlandet. Vi vågar inte lova att solen alltid skiner, men oavsett vilket gör den det mer här än i resten av Italien. Framför huset finns en härlig terrass, delvis övertäckt, där du kan sitta i skuggan och njuta av ett glas vin och äta måltiderna med dina medresenärer.

En välutrustad villa med parkering

Parkeringsplatsen är ofta en lyx på Amalfikusten och Villa degli Angeli har en egen parkeringsplats (för en bil) som är lätt att nå från vägen. Den ligger på taket av huset och därifrån går du ner till poolområdet och terrassen varifrån du har tillgång till din lägenhet. Dessutom är villan utrustad med aircondition, Wi-Fi, diskmaskin, brödrost, vattenkokare, TV, tvättmaskin, spis med kokplattor och även hårtork på badrummen. Skulle allt detta inte vara tillräckligt, kan vi ordna ett besök från en lokal kock som kan laga en god middag med traditionella rätter från det lokala området.

Villan på Villa degli Angeli

Villa med 5 sovplatser

Villan är fördelad på två våningar där varje våningsplan mäter ca. 54 m² och ca. 37 m². Bottenvåningen består av rymligt vardagsrum med öppen spis, fullt utrustat kök med diskmaskin, stor kyl-frys, ugn, brödrost och vattenkokare, sovrum med två enkelsängar och en extra säng samt ett badrum med toalett, dusch och tvättmaskin. En trappa leder upp till våningen ovanför som består av ett sovrum med dubbelsäng och tillgång till en liten terrass med utsikt över poolen och havet, öppet loft med en soffa samt badrum med toalett och badkar.

 
 
search map