Semesterbostad i Conca dei Marini på Amalfikusten

Terrazza Limoncello

 
Terrazza Limoncello är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Limoncello är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Conca dei Marini här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Lägenheten Terrazza Limoncello ligger ca. 1,5 km från Conca dei Marinis strand och därmed på samma avstånd från byns enda restaurang. Det är ca. 50 trappsteg från den offentliga parkeringen till lägenheten. Staden Amalfi med urval av både restauranger, kafféer och butiker - men även turister ligger ca. 3 km bort.

Lägenheten är utrustad med satellit-TV, diskmaskin, tvättmaskin och aircondition samt en stor terrass på ca. 50 m² med fin havsutsikt ändra från Li Galli öarna till Capri och Praiano.

Läs mer om Terrazza Limoncello

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (med terrass och havsutsikt):
- Lägenheten är på ca. 65 m² och består av kök med matplats samt diskmaskin, ugn och utgång till den stora terrassen. Vidare finns det uppehållsrum delat med en gardin till sovrummet med dubbelsäng och litet rum med dubbel bäddsoffa (bäst för barn under 12 år), badrum med toalett, dusch och tvättmaskin samt utgång till terrassen. Terrassen är utrustad med två solstolar samt bord och stolar.

OBS: Även om lägenheten har plats till en familj på fyra menar vi att den är bäst till par utan barn pga inredning och planlösning.

Dölj texten
 
 
search map