Omdömen från Il Glicine

 
Il Glicine är inte tillgänglig i dagsläget
Il Glicine är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Conca dei Marini här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Il Glicine

Läs personliga omdömen av Il Glicine som ligger på Amalfikusten. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Il Glicine. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Anders med familj från Västra Frölunda i Sverige bodde på Il Glicine i Conca dei Marini från den 17. till den 22. juni 2006.

Allt gick mycket bra och allt fungerade bra.
Lägenheten var alldeles utmärkt, proper och funktionell och med en fantastisk utsikt. Vi är mycket nöjda med den och även med byn som vi bodde i. Bra med affärer och restauranger. Servicen med nyckel och städning var också mycket bra. Helt utan problem och mycket gott bemötande. Vi hade tillfälle att göra många trevliga utflykter till bl.a. Amalfi, Capri, Neapel, Pompei och Vesuvius.

Om man skall ange någon nackdel så gäller det inte lägenheten utan egentligen Amalfikusten vad gäller tillgänglighet för utflykter och liknande. Det är svårt att ta sig fram utan bil eftersom kusten är så brant. Man måste ha bil för att ta sig till stränder och liknande. Bussarna tar, p.g.a. vägarna är så krokiga, väldigt lång tid att nå fram och stränderna nås bara i vissa fall med buss. Vi hade hyrbil så vi kunde tas oss fram bra. Det är dock en förfärlig mängd kurvor att klara av för att komma någonstans. Det finns också ett klart problem med parkering p.g.a. bristen på plats då kusten är så brant.

Som sagt på det hela taget mycket trevligt och bra och vädret var dessutom alldeles utmärkt.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2006
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map