Omdömen från Hotel Le Terrazze

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Le Terrazze

Läs personliga omdömen av Hotel Le Terrazze som ligger på Amalfikusten. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Le Terrazze. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Vacker utsikt, god service

Bra hotell. Lite slitet, men OK. God service och god frukost. Vacker utsikt från terrassen!
Hade varit fint med ett kylskåp på rummet (eventuellt en minibar).
Vi tog Sita-bussar till Amalfi, Positano och Bomerano, utgångspunken för en trevlig tur längs "Gudarnas stigar". Bussturerna var en upplevelse i sig själv, nästan alla kom med oavsett hur fulla det var, och chaufförerna var imponerande duktiga.
Utflykten till Capri var OK, men MASSVIS med turister.
Conca var en liten landsby och det var fint nere på stranden. Tre restauranger med mycket god havsmat, annars åt vi uppe i Conca och på Conca d'Azzurra. Vi fick skjuts både fram och tillbaka om önskat. Fin service!

Rekommendationer till andra gäster

Ingen butik i närheten av hotellet.

Hotel Le Terrazze
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Le Terrazze
Dubbelrum med balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2012
Antal resande 10 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Hans och fru från Lidingö i Sverige bodde på Hotel Le Terrazze i Conca dei Marini från den 8. till den 12. augusti 2009. Sedan fortsatte turen till Agriturismo La Selvotta i Genzano di Roma.

Mycket trevligt och vackert, men mycket turister också. Conca dei Marini är så litet och så brant att man bör nog välja en något större och plattare by om man inte vill gå i trappor hela tiden. Hotellet ligger så att man gåendes bara kan gå på den ganska trafikerade vägen. Man kunde önska sig en något bättre mottagande och service av hotellchefen.
Däremot var Genzano di Roma ett kort men mycket trevligt besök. Vänligt mottagande, vackert, fantastisk mat som inte var speciellt dyr. Återkommer gärna dit.
Bra info från er med alla detaljer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Leif och Jeanette från Solna i Sverige bodde på Hotel Le Terrazze i Conca dei Marini från den 13. till den 16. juli 2009.

Amalfi & Sorrentohalvön
Vi är precis hemkomna från en semester på Amalfikusten och Sorrentohalvön.
Våra reflektioner och erfarenheter:

Er site
Siten var suveränt upplagd, bokningen och "verkställandet" på plats fungerade utan problem. Vi använder den gärna igen och rekommenderar den till våra vänner

Hotellen
1. Det bästa av allt var vår 3-dagarsvistelse på Relais Blu Belvedere i Massa Lubrense. Personalen var otroligt proffsiga, vänliga, personliga och kort sagt perfekta in i minsta detalj. Maten och drycken var en totalupplevelse! Vi trodde oss förflyttade in i en "Hollywoodfilm" av det bättre slaget. Italiens sommelier nr 1 parad med en kökschef som hämtats från välkända restauranger ute i Europa kan inte bli annat än bra. Villan/hotellet var ett paradis på jorden och fantastiskt skönt att det bara finns 11 rum - det ger ett härligt lugn.
Allt detta till ett högst rimligt pris för det som erbjuds.
2. Hotell Le Therazze i Conca dei Marini där vi bodde 3 nätter uppskattade vi för utsikten, lugnet och stranden nedanför hotellet. Hotell Il Gabbiano i Positano (2 nätter) var OK men mycket lyhört samt att vårt rum var ganska trångt. Vi hade en stor terass som dock delades av sparsamt mellan rummen på samma våningsplan till skillnad från de andra hotellen vi bodde på.

Ravello
Den byn måste besökas. Mycket mysig och med underbara restaranger, gallerier och som kronan på verket: Villa Cimbrone!

Vandring
Vi vandrade med utgång från Nocelle på "Path of the Gods" i närheten av Positano in i bergen bland vingårdar i terassformationer vi knappast trodde fanns. Målet var en liten by, Bomerano, där vi åt lunch. Allt var producerat av ägarfamiljen. Nästa vandring gick från hotell Relais Blu Belvedere ut på spetsen av Sorrentohalvön vilket var en vacker vandring.
Vandring kan rekommenderas och glöm inte ta med ordentligt med vatten om ni vandrar i juli.

Bilder
Bilderna kommer från...
- Vandringen på "Path of the Gods" med utsikt mot Positano, vingårdar och korta passager med skugga i bäckraviner

Sammanfattning
Amalfikusten och Sorrentohalvön är en av de platser man inte får missa. Vi kommer att återvända! In-Italia.se underlättade vår vistelse där.

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Johanna och Mikael från Stockholm i Sverige bodde på Hotel Le Terrazze i Conca dei Marini från den 11. till den 17. augusti 2008.

Vår vistelse i Conca dei Marini var underbar! Orten ligger inklämd mella de större orterna Postino och Amalfi som var trevliga att besöka för till exempel middag på kvällen. Vårt hotell var rent och fräscht. Goda parkeringsmöjligheter. Receptionen och all annan service var helt fantastisk. Personalen var ytterst trevliga och behjälpliga.
Restaurangen var, förutom vid frukosten, alltid tom. Kanske marknadsför de inte den?
Stranden i Conca, när man tagit sig ner för alla trappor, var underbar. Inga turister, bara lokalafamiljer och semestrande italienare. Det fanns tre små restauranger att välja på samt en "pizza kiosk". Det finns en friliggande brygga som man mot an solstolsavgift kördes till med motorbåt (bara ca 10 meter). Där låg vi hela dagarna och njöt av stillheten. Det är nämligen barnförbjudet på denna brygga. Väldigt skönt för oss, två kära vuxna på smekmånad!

Jag kommer att rekommendera Conca dei Marini med omgivning till andra och vårt hotell med 3 stjärnstatus når upp till sin gradering dock var servicen fem-stjärning!

Tack för hjälpen med bokningen!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Hotel Aurora

Amalfi, Campania

Hotel Fontana

Amalfi, Campania

Appartamenti Grandi al Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Rekommendationer till dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Hotel Falcone

Vieste, Apulien

Palace Hotel San Michele

Monte Sant'Angelo, Apulien

Populärt i Campania

Due Relais

Vietri sul Mare

Hotel Cristina

Sant' Agnello

search map