Hotell i Conca dei Marini på Amalfikusten

Hotel Le Terrazze

 
Hotel Le Terrazze är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Le Terrazze är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Conca dei Marini här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

På berget ovan den lilla och mycket måleriska byn Conca dei Marini ligger det trevliga Hotel Le Terrazze. Namnet är ytterst välvalt för det är precis terrassen som är hotellets stora plus, och utsikten över havet mot Amalfi och bergen glömmer du inte i det första taget. Samtidigt är Hotel Le Terrazze en så kallat vuxenhotell, som endast accepterar barn över 14 år, så du kan glädja dig till lugn och ro.

En by ut över det vanliga

Conca dei Marini är en av de mest fotograferade byarna på hela Amalfikusten och genom åren har den varit förstahandsvalet på ett otal guideböcker för området. Men det innebär inte att den drar till sig många turister - långt ifrån, för du kan endast nå ner det lilla centrumet vid havet via otaliga trappor, men det är helt klart ansträngningen värd, och du kan ta en simtur från den lilla stranden. Området och byn har genom åren varit attraktiv för både kungligheter och andra kändisar, som fortfarande tillbringar sina somrar precis här. Hotellet ligger tätt in på den lokala Smaragdgrottan - Grotta dello Smeraldo, och det finns flera bra restauranger i området.

Läs mer om Hotel Le Terrazze

Ett härligt familjeägt hotell

Själva byggnaden härstammar från 60-talet men den blev först inredd som hotell år 1988 av familjen Esposito-Prudente som fortfarande står för den dagliga skötseln tillsammans med den vänliga och serviceinriktade personalen. Trots sitt läge ute vid kustvägen, har du inga problem med trafikeoväsen eftersom hotellet ligger under själva kustvägen. Det finns parkering på taket, hiss, reception och frukostmatsal och så naturligtvis den stora terrassen och det trevliga uppehållsrummet där du säkert kommer att känna dig som hemma. Som familjen skriver på hotellets hemsida, så är deras bästa foton de som ramas in av fönsterna och som de har rätt, för det är nästan omöjligt att inte låta sig förföras av den enastående utsikten.

Rum med utsikt

Hotellet har i allt 27 rum som alla är fint men enkelt inredda i pastellfärger, som harmoniserar med omgivningarna och har utsikt antingen mot havet eller trädgården. Möblerna är inte nödvändigtvis nya men alla är fint välhållna med sinne för detaljer och passar perfekt in i miljön.
Alla rum har aircondition (1/6-30/9), telefon, Sat-TV, Wi-Fi, kassafack, värme, balkong samt badrum med toalett, dusch eller badkar och hårtork.

Dölj texten
 
 
search map