Hotell i Conca dei Marini på Amalfikusten

Hotel La Conca Azzurra

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

När man kommer till Hotel La Conca Azzurra, som är ett av Amalfikustens minsta, är det som att komma till en helt annan värld. Utsikten över havet är fullständigt sprakande, och hotellet ligger undangömt från omvärlden på bergssluttningen precis sidan om den berömda Smaragdgrottan ca. 4 km från centrala Amalfi.

Helt unik placering

Hotellet är byggt in i klipporna under kustvägen och ligger därför perfekt i förhållande till trafiken som man inte kan höra uppe bakom hotellet. Pga. det "gömda" läget gör hotellet inte mycket väsen av sig och man ska faktisst helt in på hotellområdet innan man upplever dess storhet.

Personlig touch

Den konstnärliga ägaren Salvatore Criscuolo har gett stället en verklig personlig prägel, och gör allt för att gästerna ska trivas. La Conca Azzurra har en liten reception, en lounge med balkong och utsikt, var man bland annat finner ett urval av de mycket speciella konsthantverk, som finns till försäljning i den närliggande butiken.

Stämningsfull restaurang med havsutsikt

Hotellet har en förhållandevis stor restaurang som ibland tar emot gäster som inte bor på hotellet. Maten serveras (precis som frukosten) på den sköna terrassen med fantastisk utsikt men man kan även äta inomhus och vädret är dåligt. Sig. Criscuolo är en livsnjutare vilket framgår av det fina urvalet av viner som han gärna visar.

Privat "strand" med barservice

Gästerna kan ta del av den lilla privata "stranden" eller badplats som ligger mellan klipporna nedan för hotellet och som endast kan nås via de många trapporna (öppen från juni - september). Här finns även barservice men ingen tillgång för barn under 12 år - du ska också ha starka ben för att njuta av turen ner till vattnet, och sedan upp igen. Hotellet erbjuder även privat parkering.

Rummen

De totalt 18 rummen är fördelade på tre rumskategorier, som alla är fint inredda och har badrum med hårfön, dusch eller badkar, TV, telefon, minibar, förvaringsbox, aircondition och privat möblerad balkong med direkt havsutsikt. Standardrummen har begränsad havsutsikt - antingen från sidan eller genom vackra olivträd. Juniorsviterna har en liten uppehållsavdelning och sviterna ett extra rum.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Villa Felice Relais

Amalfi, Campania

Hotel Onda Verde

Praiano, Campania

Rekommendationer till dig

Hotel Marina Riviera

Amalfi, Campania

Residence Villa Casale

Ravello, Campania

Appartamenti Grandi al Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Populärt i Campania

Due Relais

Vietri sul Mare

search map