Semesterbostad i Conca dei Marini på Amalfikusten

Balcone Marechiaro

 
Balcone Marechiaro är inte tillgänglig i dagsläget
Balcone Marechiaro är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Conca dei Marini här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Lägenheten Balcone Marechiaro ligger i samhället Conca dei Marini där du finner närmaste restaurang precis vid stranden. Avståndet är ca. 1 km. Parkering sker nära huset ifall ni ankommer i bil. Ankommer ni istället i buss stannar den ca. 15 meter från själva lägenheten.

Lokala transportförhållande

Amalfikusten upplevs bäst till fots och vi rekommenderar att du låter bilen stå, när du ska in till Conca dei Marini. Har du bilen med kan du välja att använda den när du ska besöka Amalfi eller göra längre utflykter. I annat fall går bussarna på kors och tvärs mellan de olika städerna - och du slipper leta parkeringsplats, som dessutom är dyrt. Bussturen blir dessutom trevlig sightseeing.

Läs mer om Balcone Marechiaro

Fyrarumslägenhet med 4/5 sovplatser (med balkong och havsutsikt):
- Lägenheten är på 90 m² och fördelad på två våningar. Den består av vardagsrum med kokvrå och TV samt utgång till balkongen på 5 m² med ett litet bord för två personer, sovrum med dubbelsäng och fönster med utsikt ut över Amalfi, sovrum med två enkelsängar och fönster med utsikt ut över Amalfi, två badrum med toalett och dusch samt tvättrum med tvättmaskin. På nedersta våningen finns ett sovrum med enkelsäng och badrum med toalett och dusch. Lägenheten är utrustad med aircondition och internetuppkoppling.

Dölj texten
 
 
search map