Semesterbostad i Conca dei Marini på Amalfikusten

Amalfi 51

 
Amalfi 51 är inte tillgänglig i dagsläget
Amalfi 51 är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Conca dei Marini här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Lägenheten ligger i lugna och vackra omgivningar med fin havsutsikt. Endast 3 km från Amalfi är lägenheten perfekt för de som vill bo i lugna omgivningar men samtidigt ha nära till ett stort urval av restauranger, barer och butiker inne i Amalfi.

Placeringen

Från lägenheten är det ca. 1 km till stranden och i den mmotsatta riktningen (uppåt) ligegr Conca dei Marinis enda restauragn. En liten trädgård medcitronträd och grill samt en terrass med bord och havsutsikt ger en nästan mer lust att stanna i detta lilla paradis istället för att ge sig ut på utflykter. Bilen kan man parkera på offentlig parkering, mot betlaning, vid vägen ca 30 trappsteg från ingången till trädgården.

Läs mer om Amalfi 51

Tvårumslägenhet med loft för 2/4 personer:
Lägenheten består av kök, sovrum med dubbelsäng, loft med dubbelsäng, uppehållsrum med TV, badrum med toalett och dusch samt en terrass där man kan sitta och njuta av en god bit mat eller bara ett gott glas syditalienskt vin. Dessutom är lägenheten utrustad med tvättmaskin.

Dölj texten
 
 
search map