Semesterbostad i Cetara på Amalfikusten

Terrazza Saraceno

 
Terrazza Saraceno är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Saraceno är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cetara här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Placering som från ett vykort

När du ser bilder från den lilla, pittoreska fiskebyn Cetara, då är det mycket troligt att du också kommer att se stadens landmärke, det gamla och massiva normanska tornet som ligger vid infarten till staden. Bredvid detta torn ligger lägenheten Terrazza Saraceno som samtidigt ligger endast två minuters promenad från stadens centrum och den allmänna stranden. Dessutom helt ut till havet och den vackra bukten.

Ett liv under bar himmel

Utsikten från lägenhetens stora terrass som naturligtvis är utrustad med bord, stolar, parasoller och solstolar, är verkligen värd hela resan. Vill du komma hit under sommarmånaderna (och det gör du säkert), är sannolikheten att du kommer att vistas inomhus ganska små, för terrassen är alltför inbjudande. Från lägenheten kan du via trappor nå direkt till stadens offentliga strand, men du kan också välja att bada från den privata klippavsatsen som ligger nedanför huset.

Rekommenderas för en semester utan bil

Det är inte överallt i Italien vi imponeras av kollektivtrafik men på Amalfikusten är det ofta ett bra val. Bussar går nämligen väldigt ofta upp och ner längs kusten, vägarna är så smala och full av skarpa kurvor och de lokala bussförare oftast kör snabbare än bilisterna, och så är parkering både besvärligt och dyrt. Ankommer du ändå i bil ska du räkna med att parkera upp till ett par kilometer bort, och även betala för det.

Lägenheten på Terrazza Saraceno

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (med terrass och havsutsikt)

Lägenheten består av vardagsrum med kokvrå (4 kokplattor, ugn, kylskåp, espressomaskin och diskmaskin), två sovrum (båda med balkong med havsutsikt) med dubbelsäng samt enkelsäng, badrum med dusch och toalett och ett andra badrum med badkar med hydromassage och toalett. Lägenheten är utrustad med aircondition och tvättmaskin.

 
 
search map