Semesterbostad i Cetara på Amalfikusten

Terrazza Punzi

 
Terrazza Punzi är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Punzi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cetara här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Casa Punzi ligger mitt i centrala Cetara, 200 meter från havet. Det ska nämnas att det krävs en skaplig fysik för att gå upp för de drygt 100 trappstegen som leder till lägenheten (framför allt med bagage), men utsikten från den stora terrassen är värd besväret.

Lägenhet Casa Punzi:
- Lägenheten är fördelad på två våningar. På första våningen finns det ett stort uppehållsrum med kokvrå och en stor terrass med panorama utsikt. På andra våningen finns det sovrum med tillhörande badrum, öppet studio rum med två enkelsängar och en terrass med utsikt över byn. Lägenheten är dessutom utrustad med TV, aircondition och värmeanläggning.

Läs mer om Terrazza Punzi

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Terrazza Punzi

Läs personliga omdömen av Terrazza Punzi som ligger på Amalfikusten. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Terrazza Punzi. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 3 omdömen från Terrazza Punzi

En mycket trevlig lägenhet med perfekt läge

En otroligt trevlig lägenhet med perfekt läge i en mycket trivsam stad som är nästan fri från turister. (Vi såg en dansk familj på genomresa, resten var italienare.)
Det är mycket liv och rörelse i staden, inte minst om kvällarna. Veckan igenom kommer lokalbefolkning från hela trakten för att äta och besöka de många barerna.
Det upplevs på nära håll från balkongen där man har utsikt såväl över bukten som över det lilla torget där bussarna stannar och de många skotrarna parkerar. Det är en underhållande uppvisning i italiensk logistik när bussarna snirklar sig mellan skotrar och bilar.

Som andra har nämnt är lägenheten sliten, men den framstod som väldigt ren, och vi stördes inte av de små charmiga skavankerna. Vi kan inte kräva högre standard till det priset.

Lokalbefolkningen är också mycket vänlig. De kunde visserligen inte mycket engelske, men med deras tålamod och några få italienska glosor kom vi långt.

Avsaknaden av en stormarknad gjorde inget, i 14 dagar levde vi utmärkt av mat från de många små handlarna som säljer lokala råvaror till mycket låga priser, och genom våra besök på den lilla stadens många restauranger.

Personalen på Ce Tour – där vi fick nyckeln – är mycket vänlig och står gärna till tjänst med att svara på frågor och föreslå utflykter.

Vi spenderade främst semestern på stranden och var inte iväg på några större turer. Staden är perfekt för avkoppling och man känner sig rätt isolerad från omvärlden, och glömmer snabbt allt vad TV, internet och telefon heter, och kommer ner i varv.

Läs mer

Perfekt utsikt men...

Perfekt utsikt men lägenheten är mer än lite sliten. Den är mycket sliten och otillräcklig.
T.ex. fanns det en stol på balkongen, 3 vinglas för 4 personer, ingen hållare till duschen och instabil aircondition. Det står i beskrivningen att det ska finnas diskmaskin. Det gör det inte. In-Italia bör överväga om de vill fortsätta ge sitt namn åt detta ställe, då man borde kunna förvänta sig lite mer än fin utsikt för det relativt höga priset.

Läs mer

Sliten lägenhet med fin utsikt

En stor lägenhet bra belägen med en fantastisk utsikt över stad och hav. Vi hade läst att lägenheten inte var så välhållen, så förväntningarna var också därefter. Men dessvärre var det ännu värre än vi hade förväntat oss. Värst av allt var att airconditionen inte fungerade. Vi gick till den lokala byrån nästa förmiddag och de lovade att skicka oss en tekniker. Han kom 5 dagar senare... det är inte ok att att behöva sova i 30 graders värme i 6 dagar när det i beskrivningen är utlovat aircondition.
Generellt var lägenhetens inventarier slitna. En stol hade endast 2 ben, det var endaste den ena av två trädgårdsstolar som var hel, det fanns inget utomhusljus, listerna höll på att gå isär, duschdraperiet var knäckt osv och alla dessa saker blev irritationsmoment.
Vi saknade en markis på den sköna sydliga altanen, så att vi också kund använda den när solen stod direkt på (från morgon till eftermiddag).
Det var en mycket livlig, trevlig stad, där kustvägen kör genom från den ena bergstoppen till den andra, vilket ger en del liv från bussar och trafik - nästan dygnet runt. Kyrkklockan slår varje kvart och italienarna lever sitt liv utomhus. Det är mycket charmigt, men man ska vara beredd på mycket ljud.
Personalen hos CE Tour var superhjälpsamma med hänsyn till utflyktsplanering, vilket vi hade sstor glädje av.
Det var MYCKET folk på stranden, och det kan rekommenderas att ta med liggunderlag till handduken på stranden - eller hyra liggstol.

Läs mer

Jan og familie fra Viby J boede på La Ca' d'Olga i La Morra

Vår rundtur i Italien gick super bra, vi har haft alla 3 platser en hel del, definitivt också de två platserna genom dig:
Igen mycket noggrant beskrivs i din dokumentation, 100 steg, super terrass, fantastisk utsikt, vackra gamla små butiker, en fiskare-beach resort där vi var de enda nordeuropeiska turister i en super mysig stad.
Det sista jag hade noterat i förfrågningsunderlaget var att lägenheten var slitna och det är helt korrekt. Den fyllde några av våra barn, för de vuxna inte det stora problemet. Lite irriterande erfarenhet var 20 liter. Av vatten från vakemaskinen ut över hela 1: a våningen, tog det några timmar för oss att städa upp, vi nämnt det till värden, var det på hans begäran som vi stoppade avloppsslangen från tvättmaskinen i toaletten.
Cetara är en riktigt trevlig plats, vi definitivt skulle vilja återvända till, utan alla massturism som vi kan uppleva i Amalfi exempel.
Dina ansträngningar på In Italia har varit top notch, vi kommer att använda er igen.

Läs mer

Sören och vänner från Kumla i Sverige bodde på Terrazza Punzi i Cetara från den 8. till den 15. september 2007.

Cetara !!
Helt underbart.
Med flyg från Nyköping till Rom för vidare färd med tåg och taxi till Cetara så var vi framme sent på lördagseftermiddagen. Efter incheckning och det mycket trevliga mottagandet av representanten från Cetour så blev det en välbehövlig vila. (Steg upp 02:30 lördag morgon!) I denna lilla Italienska by har vi verkligen kopplat av. Om man vill så kan man stanna kvar i byn hela tiden, bara njuta av god mat och dryck. Mycket vänligt bemötande i alla små mysiga butiker, detta trots min bristande kunskap i det Italienska språket. Badet bortom hamnen räcker precis, inget hav av solparasoller som stör. Helt perfekt. Lägenheten motsvarade helt förväntningarna, vem faller inte för den fantastiska utsikten från balkongen, att det är lite utrustning som saknas tappar helt betydelse. Tänk att få klättra ned de 97 trappstegen för att köpa färskt bröd till frukosten, å sedan tillbaka upp igen. Detta ger både motion och god aptit. Vi hade från början tänkt hyra bil, men när vi såg trafiken så avstod vi. Enklast tar man sig fram utefter Amalfi kusten med de lokala bussarna. Är man på semester så gör det ju inget om man får sitta ned i skuggan en stund och vänta på bussen. Cetara, ett ställe jag troligen kommer att återvända till.

Läs mer

Erica med familj från Borlänge i Sverige bodde på Casa Punzi i Cetara från den 23. till den 30. september 2006.

Vi var väldigt nöjda med Cetara och området runtomkring. Cetara är en liten mysig ort med trevliga människor. Det var ett nöje att gå och handla i de små butikerna där vi på något sätt lyckades göra oss förstådda trots att vi inte pratar italienska. Restaurangerna var mysiga och barnen alltid välkomna. Fantastiskt god lasagne kunde man köpa i en liten pastabutik. Det enda problemet var att det var så mycket glas på stranden! När barnen skulle bada så fick vi plocka mängder av små glasbitar för att de inte skulle skära sig. Det känns lite märkligt att man uppenbarligen dumpar glas rätt i havet!
Då kan man ju också fundera vad annat som dumpats där?

Lägenheten var stor och rymlig. Härlig terass där vi avnjöt frukost och ofta eftermiddagsfika. Dock var lägenhetens möbler lite slitna och skulle behöva en uppfräschning. All administration och kontakter runt bokningen har fungerat bra.

När man ska se sig runt på Amalfikusten görs detta egentligen bäst per buss eftersom det var väldigt svårt att få parkeringsplats till bilen. Det var annars rätt trevligt att köra på de smala ringlande vägarna och spännande att möta bussar i kurvorna! Om man snabbt ska ta sig en bit per bil bör man ta motorvägen. Småvägarna tar väldigt lång tid eftersom samhällena går i varandra och hastigheten blir låg. Småvägarna är också generellt väldigt dåligt skyltade vilket gör att man lätt kör fel. Vi hade stora problem att komma förbi Neapel på vägen ner eftersom vi kom på småvägar från Terracina
där vi tillbringat första natten. Det som var vår "skräck" höll på att bli verklighet flera gånger, nämligen att vi skulle hamna inne i Neapel!

Läs mer
 
search map