Omdömen från Dimora Arabesco

 
Dimora Arabesco är inte tillgänglig i dagsläget
Dimora Arabesco är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cetara här
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Dimora Arabesco

Läs personliga omdömen av Dimora Arabesco som ligger på Amalfikusten. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Dimora Arabesco. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Hans och Marie från Upplands Väsby i Sverige bodde på Dimora Arabesco i Cetara från den 16. till den 23. juli 2011.

Resan och vistelsen var väldigt bra. Lägenheten var fantastikt fin med en härlig utsikt över staden och havet. Det enda negativa var att spisen inte fungerade pga att gastuben var tom, vilket inte kunde åtgärdas förrän på måndagen, samt att köksutrustningen möjligen kunde vara av större omfattning. Det förra borde uthyraren ha kontrollerat före vår ankomst. Vi fick dock kompensation genom att inte behöva betala för städningen, varför vårt slutomdöme ändå är väldigt positivt.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2009
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Margaretha med sällskap från Uppsala i Sverige bodde på Dimora Arabesco i Cetara från den 26. oktober till den 2. november 2007.

Vi är mycket nöjda med vistelsen i Cetara där vi väl var de enda turisterna så här års. Den här delen av Amalfikusten är ju mindre "turistisk" än området runt Sorrento. Boendet var helt ok;
möjligen skulle ni tala om att det är lyhört ( i det större sovrummet väckte grannarnas högljudda prat oss klockan sex på morgonen). Vidare var köksutrustningen minimal. Vi köpte och donerade
en stekpanna till kommande gäster. Lätt att ta sig runt med lokalbussar och trakten är ju otroligt vacker. Vi anlände senare än 19 och uppskattade att det fanns en representant kvar på kontoret som tog oss med till lägenheten. Vi är således nöjda och kan tänka oss att återkomma och boka boende genom In-Italia.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2007
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2007
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2007
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2007
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 Nästa sida
 

Liknande ställen

Appartamenti Grandi al Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Terrazza Vista Mare

Atrani, Campania

Terrazza La Perla

Amalfi, Campania

Rekommendationer till dig

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populärt i Campania

search map