Semesterbostad i Cetara på Amalfikusten

Dimora Arabesco

 
Dimora Arabesco är inte tillgänglig i dagsläget
Dimora Arabesco är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cetara här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Dimora Arabesco ligger i centrum i den trevliga staden Cetara som präglas av små gator och gränder som ringlar fram på klippan. Det är ca. 100 trappsteg ner till huvudgatan och ca. 300 meter till den närmsta stranden och hamnen i staden. Huset innehåller tre nya lägenheter.

Enrumslägenhet med 2 sovplatser (3:e våningen):
- Lägenheten ligger på översta våningen. Man kommer in i lägenheten via en utomhus trappa som leder upp till lägenhetens terrass varifrån man har utsikt över berget bakom staden. Lägenheten består av ett stort uppehållsrum med välutrustad kokvrå och dubbel bäddsoffa, badrum med toalett och dusch samt ytterliggare en terrass med utsikt över staden.

Läs mer om Dimora Arabesco

Trerumslägenhet med 4 sovplatser (2: våningen):
- Lägenheten på andra våningen består av ett litet kök, uppehållsrum med matbord och stolar samt utgång till en liten balkong med utsikt över havet. Dessutom finns det ytterliggare en terrass med havsutsikt, sovrum med dubbelsäng och eget badrum (in grävt i klippan) med toalett och dusch, sovrum med två enkelsängar och utgång till den stora terrassen samt badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenhet med 4 sovplatser (1:a våningen):
- Lägenheten ligger på första våningen (markplan). Den består av kök och uppehållsrum som båda har utgång till en liten privat terrass. Vidare finns det sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch. Lägenheten är något större än den trerumslägenhet ovanför men det finns inte utsikt över havet.

Dölj texten
 
 
search map