Semesterbostad i Cetara på Amalfikusten

Corte Marsigliese

 
Corte Marsigliese är inte tillgänglig i dagsläget
Corte Marsigliese är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cetara här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

En otroligt pittoresk stad

Cetara är på många sätt en paradox. Du bor här mitt på Amalfikusten som är med rätta är berömda och mycket populär bland turister från hela världen, och ändå finns det inte en enda eller ett enda turistkomplex i staden, som kan vara en kuliss för filmer från 1950-talet. Staden har inga supermarket, bara små livsmedelsbutiker, bagare, slaktare etc, och eftersom den aldrig blivit riktigt känd, kör dem flesta förbi på kustvägen på väg till de mer välkända städer som Amalfi, Minori, Positano osv.

Det pittoreska priset

Om boendealternativen kunde leva upp till stadsbilden och dess charm skulle Cetara sedan länge varit ett paradis för de rika, men det gör stadens semesterboende tyvärr inte. Det finns mycket få privatägda lägenheter som hyrs ut till besökare, och de är alla lika genuina som själva staden, men äktheten innebär också att de är mycket enkelt inredda på ett sätt som skandinaver brukar kalla slitet och kanske även smaklöst, men just så bor många lokala fortfarande. Det är "en del av paketet," och livet här nere levs mestadels på gatan, på torget och på den lokala baren.

Lägenheten på Corte Marsigliese

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser

Den mycket enkelt inredda lägenheten ligger ca. 400 meter från havet i en liten gränd och består av vardagsrum med kokvrå (fyra kokplattor, ugn och kylskåp) och bäddsoffa för två personer som är bäst för barn eller inte allt för stora vuxna (den är ca. 120 cm bred) och sovrum med dubbelsäng samt badrum med dusch och toalett. En trappa med 20 steg leder upp till entrédörren.

 
 

Gästomdömen av Corte Marsigliese

Läs personliga omdömen av Corte Marsigliese som ligger på Amalfikusten. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Corte Marsigliese. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 2 omdömen från Corte Marsigliese

Genuin kustby

Det var en härlig stad när vi väl lärde känna den! Fantastiskt att dessa små enheter kan vara oberoende kommuner i samma union som oss! Kan de danska stormarknader lära sig lite om minimalism och utan att kvalitet och pris är högt!
Vår lokala kontakt Franco var mycket hjälpsamma och visar oss till rätta med olika praktiska kontakter - kanske du kunde ha fått din post hemifrån

Läs mer

Fin lägenhet i trevlig italiensk stad med massor av härlig atmosfär

Läs mer
 
search map