Omdömen från Casa Romano

 
Casa Romano är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Romano är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cetara här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Casa Romano

Läs personliga omdömen av Casa Romano som ligger på Amalfikusten. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Casa Romano. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Hans med sällskap från Borås i Sverige bodde på Casa Romano i Cetara från den 15. till den 22. september 2007.

Vi är mer än nöjda med vår vistelse i Cetara. Lägenhetens läge nere vid hamnen är outstanding. Och för den som vid planeringen av resor gör allt för att undvika turistfällor är Cetara ett fynd. En liten fiskeby, som har kvar hela sin ursprungliga charm. Byinnevånarna dominerar livet. Dessutom ligger såväl Amalfi som övriga pärlor utmed kusten inom räckhåll, vare sig
man tar sin bil eller väljer att åka buss. - Och dessutom betydde våra två vänner på Ce tour mycket för vårt välbefinnande. Vänliga och hjälpsamma! Jag är normalt mycket försiktig med att rekommendera mina vänner ett visst resmål eller ett visst boende. Men i detta fall gör jag ett undantag.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2004
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map