Omdömen från Casa Colonnello

 
Casa Colonnello är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Colonnello är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cetara här
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Casa Colonnello

Läs personliga omdömen av Casa Colonnello som ligger på Amalfikusten. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Casa Colonnello. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Britt och Mari från Solna (Stockholm) i Sverige bodde på Casa Colonnello i Cetara från den 26. till den 30. december 2007.

Vår resa var jättetrevlig och Cetara är en rar liten stad. Vi hade fint väder och kunde njuta både av sol och god mat. Enda bekymret var när vi anlände - annandag jul. Vi hade inte fått någon information om att resebyrån var stängd. Vi hade inte heller något mobilnummer/ hemnummer till någon. som tur är talar jag italienska och kunde få fatt på en barägare som kände brodern till de som jobbar på resebyrån. På så sätt tog vi oss så småningom in i lägenheten. vill rekommendera att ni infomrerar om detta - och lämnar med anställdas mobilnummer.
Vill också understryka att det verkligen är 163 trappsteg upp till lägnehten från bygatan och att god kondition och starka armmuskler krävs om man har tunga väskor!

Annars som sagt både mysigt och trevligt; vi återvänder säkert!

In-Italias kommentar

På utskickade färdhandlingar som In-Italia skickar ut står tydligt telefon-nummer till vår agent på plats som arrangerar check-in.

Upplysningar om recensenten

Resperiod December 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Marika med sällskap från Enskedegård i Sverige bodde på Casa Colonnello i Cetara från den 9. till den 16. september 2006.

Tack!
Det har varit en toppen vecka!
Cetara är en liten pärla.
Lägenheten levde inte riktigt upp till våra förväntningar, Ni uppger att lägenheten har två sovrum,det har den inte.
Det ena s.k sovrummet var hallen som man kom in I direkt genom Ytterdörren.Det var alltså ett rum som alla paserar,och dess utom Ingen möjlighet att stänga en dörr om sig. Kan säkert vara bra för en barn familj,men inte för två par I medelåldern.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2006
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2006
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Mars 2006
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2005
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2005
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2004
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2004
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Appartamenti Grandi al Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Palazzo Vingius

Minori, Campania

Rekommendationer till dig

Populärt i Campania

Due Relais

Vietri sul Mare

search map