Omdömen från Appartamento Ulivo

 
Appartamento Ulivo är inte tillgänglig i dagsläget
Appartamento Ulivo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cetara här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Appartamento Ulivo

Läs personliga omdömen av Appartamento Ulivo som ligger på Amalfikusten. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Appartamento Ulivo. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Maria och barn från Sundsvall i Sverige bodde på Appartamento Ulivo i Cetara från den 19. till den 26. augusti 2006.

Cetara var helt fantastiskt!
Den var bara en incident på natten när vi kom - jag hade fått info från er att ringa Cetour så fort jag kom till Italien vilket jag gjorde ett antal gånger utan att lyckas. När vi kom fram till Cetara 00.35 och letat reda på Cetour (skylten är gömd bakom ett stort träd, så vi missade det först) var det stängt!!! Vi lyckades få tag i en grabb som, trots språkkomplikationer, helhjärtat ställde upp och hjälpte till att söka reda på någon som han kände på Cetour. Efter att han kört genom byn ett antal ggr på sin Vespa kom han tillbaka med triumf och tog fram nyckeln ur ett skåp bredvid dörren!! Sen visade han oss upp till app Ulivo. På måndag morgon när Cetour hade öppnat talade jag om detta för tjejen som satt där och hon säger att hon mailat till er om nyckeln i skåpet. Det har tyvärr jag inte fått något meddelande om. Det blev en rätt nervös väntan för oss på natten, men det klarades ju upp trots allt. Men kanske ett mail till mig hade varit på sin plats. Nu blev det, trots början, en helt fantastisk semester. Cetara var, som
sagt, en helt underbara liten by. Jag tror att vi var de enda utländska turisterna i där, annars bara italienska turister. Lägenheten var som ett palats. Det var skönt eftersom vi inte behövde gå och trampa på varandra. Det fanns utrymme. God mat fanns det överallt i byn, men mina söner längtade i slutet av veckan efter kött! Vi åkte också några utflykter utefter Amalfikusten, men att stanna till där gick bara inte. Det är lättare att vinna högsta vinsten på Lotto än att finna en parkering. Fantastiskt vackra vägar, men man får absolut inte ha anlag för illamående. Grannbyn Vietri sul Mare kan rekommenderas å det varmaste. Härliga keramikaffärer och underbara "Lady och Lufsengränder". Vid någon bakgata råkade vi på en modell av en italiensk stad med gladiatorer, riddare, pizzabagare, slaktare, grönsakshandlare m m. Helt fantastisk att titta på. Uppskattas nog även av barn. Första dagen var vi på stranden nere i byn, men sen hittade vi till en i vårt tycke bättre strand, alldeles nedanför vår lägenhet. Det var väldigt varmt i solen, så 75% av tiden låg vi i vattnet. En förmiddag var det mulet och då passade vi på att åka till Pompeji som är något alldeles särskilt. Man måste ha mycket tid att gå runt och titta. Man riktigt känner historiens vingslag bland gränderna och Vesuvius som skymtar i bakgrunden, som man hoppas håller sig lugn ett tag till. Det var med sorg i hjärtat när man steg upp tidigt på lördagmorgon för att lämna detta paradis. Solen var på väg upp bakom bergen vid Salerno och Medelhavet lugnt med små fiskebåtar guppande stilla. Cetara kan varmt rekommenderas. Det bästa är att det ligger alldeles i början av Amalfikusten, särskilt när man som nybörjare i italienska trafiken inte behöver åka så långt på dessa slingriga vägar om man kommer på natten. Det är nog jobbigt på dagen.
En härlig semester!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2006
Antal resande 5 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map