Hotell i Cava de' Tirreni på Amalfikusten

Hotel Scapolatiello

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Ett enastående läge

Hotel Scapolatiello ligger på toppen av ett berg i en charmig och pittoresk medeltidsstad. Både i staden och på hotellet kan du njuta av den oförglömliga panoramautsikten över den natur och de berg som tillsammans utgör nationalparken Parco Nationale Monte dei Lattari. Om du är på jakt efter lugn och ro, kommer du att älska den här platsen. Den lilla landsorten är full av medeltida atmosfär. Den har en förhistoria som fästning, vilket gjorde att landsorten sedermera föddes. I staden hittar du också ett spännande kloster från 1011, som lockar många besökare.

Landsorten heter Corpo di Cava och ligger 3 kilometer från Cava de'Tirreni, där du kan köra ut på motorvägen mellan Napoli och Salerno. Samtidigt är du endast 6 km från själva Amalfikusten, så ett bättre läge är svårt att finna. Om du har bil med dig, och det rekommenderar vi, är det därför lätt att utforska Sorrento och Amalfikusten på dagsturer, och det samma gäller naturligtvis också Pompeji, Napoli, Postrum och öarna Capri och Ischia.

Njut av stillheten

Hotellet är helt rätt ställe till dig som vill skämma bort dig själv. Gästfriheten är stor och personalen står redo att hjälpa dig med eventuella frågor i samband med din semester. Den vackra naturen bjuder in till upplevelser utomhus. Hotellet har bra faciliteter i samma sammanhang, då det stora poolområdet har utsikt över bergen, men också för att det finns en härlig park där du kan njuta av livet i lugn och ro. Dröm dig bort, eller skäm bort dig med en bra bok medan du varvar ner. Om du har lust till en annan upplevelse, kan du beställa både massage och kroppsbehandlingar i det lilla SPA:et. Det finns också bastu och turkiskt bad.

Aktiv semester på Amalfikusten

Om du tillhör de aktiva, så kan du gå på upptäcktsfärd i staden, i hotellets park, eller bege dig ut på vandringsturer i närområdet där det finns många vandringsleder. Vid dagens slut kan du ta en aperitivo på hotellets terrass och under sommarmånaderna kan du också inta en cocktail på stadens lilla torg.

Hotel Scapolatiellos pianobar är öppen om kvällarna, och det är en charmig plats att njuta av en drink på. Restaurangen serverar rätter från det lokala köket, och du kan välja att äta inomhus eller ute på terrassen där du kan njuta av panoramautsikten. Det finns möjlighet för parkering i området, och det är fri wifi på hotellet.

Populärt för bröllop

Hotel Scapolatiellos pianobar är som sagt öppen om kvällen och utgör en trevlig plats för en drink under den mörka stjärnhimlen. På grund av detta hålls här ibland stora italienska bröllopsfester, och då framför allt under sommarhalvåret. Det kan naturligtvis höja semesterstämningen men även verka lite störande, då det kan förekomma både musik och fyrverkerier. För att se det positivt så har du möjlighet att få bevittna en ökta italiensk familjefest. Vi rekommenderar därför att du tar det med gott humör om du är lyckosam och får chansen.

Läs mer om Hotel Scapolatiello

Ljusa och inbjudande rum och lägenheter

Hotel Scapolatiello är ett förhållandevis litet hotell med endast 44 rum i olika kategorier, och några har balkong medan andra har fönster. Vi kan inte garantera någon form av utsikt. Alla rum har aircondition, sat-TV, wifi, telefon, förvaringsbox, minibar, skrivbord samt badrum med toalett, dusch eller badkar samt hårtork.

Om ni är en familj som reser tillsammans finns det möjlighet att få s.k. familjerum, eller så kan ni välja att bo i en lägenhet som ligger i ett annex ca 20 meter från hotellet. Även om du bor i lägenhet har du givetvis tillgång till hotellets alla faciliteter.

Läs om rummen på Hotel Scapolatiello

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map