Hotell i Castellabate i Kampanien

Approdo Resort Thalasso Spa

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Bo en mysig liten landsort

Om du väljer att spendera semestern på Approdo Resort Thalasso Spa, kan du redan nu börja längta till resan. Dels kommer du att bo i en mysig liten fiskeort och mitt i ett av de vackraste naturområdena i södra Italien, men du kommer också att bo på ett härligt hotell, där du har tillgång till nya Thalasso Spa, som är en sann attraktion på dessa kanter.

Härligt hotell med havsutsikt

Själva hotellet härstammar tillbaka till 1969, och ligger i vackra natursköna omgivningar ut mot havet och den privata stranden. Här är det lätta att komma in i en ro, och du kan växla några ord med de lokala fiskarna som fortfarande finns i området. Du kan också njuta av din semester på en skön solsäng vid poolen, med en kall förfriskning i handen, och så har du möjlighet att äta dina måltider på hotellet, om du inte föredrar att prova en av de lokala restaurangerna i stan. Reser du med barn, finns en miniklubb för de minsta (på italienska) på sommaren.

Läs mer om Approdo Resort Thalasso Spa

Skäm bort dig själv i det moderna SPA:et

År 2014 öppnade hotellets flaggskepp, det supermoderna SPA- och wellnesscentret Thalasso SPA, som är byggt på granngrunden, och varifrån du har en fantastisk utsikt över hamnen och alla småbåtar. Här kan du skämma bort dig själv med olika former av behandlingar och massage (som du betalar på plats).

Rum med utsikt

Det finns totalt 77 fint inredda rum i olika storlekar och kategorier. Rummen ligger fördelade i huvudbyggnaden och i ett tillhörande annex, och de flesta har havsutsikt, medan en del också har balkong eller terrass. Det finns som minimum aircondition (centralstyrt), satellit-TV, minibar, kassaskåp, wifi samt badrum med dusch/badkar och hårfön.

Rummen på Approdo Resort Thalasso Spa

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Club Due Torri

Maiori, Kampanien

Hotel Marina Riviera

Amalfi, Kampanien

Hotel Villa Fraulo

Ravello, Kampanien

Rekommendationer till dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Populärt i Kampanien

Hotel Scapolatiello

Cava de' Tirreni

Relais Paradiso

Vietri sul Mare

search map