Semesterbostad i Casal Velino i Kampanien

Steel House di Zio Cristoforo

 
Steel House di Zio Cristoforo är inte tillgänglig i dagsläget
Steel House di Zio Cristoforo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Casal Velino här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Välj Cilento naturreservat i södra Italien för en semester i vackra omgivningar hos en befolkning som har gästfrihet som det grundläggande värdet i sin kultur. Det är svårt att inte känna sig välkommen i Cilento naturreservat, vars berg och hav döljer vackra landskap för resenärer som kommer alla detta sätt.

Ett nytt hus på en gammal bondgård

Steel House ligger på lantstället Agriturismo Zio Cristoforo (som In-Italia också förmedlar) som välkomnat gäster från hela Europa i nästan två decennier. De två ägarna Stefano och Angelo, blev färdiga med renoveringen av deras hus då de öppnade sin agriturismo. Under 2015 bestämde de sig för att bygga ett nytt hus, där strukturen är gjord av stål och är utformad för att vara välisolerat och hållbart. Stefano själv bor på andra våningen tillsammans med sin familj medan bottenvåningen har delats in i fyra lägenheter, alla med privat terrass.

Spektakulär pool precis vid huset

Få steg från huset ligger Agriturismo Zio Cristoforo och dess fina pool. Poolen har en grund avdelning som är perfekt för små gäster och en djupare del med stora block vid kanten där man skönt kan ligga. Hela gården - och själva Steel House - kännetecknas av enkelhet och ödmjukhet i inredningen medan poolen utmärker sig från allt annat. Den är verkligen inbjudande och omgiven av en grönskande trädgård där du kan plocka frukt från träden nästan året runt.

Enkla lägenheter med fina terrasser och havsutsikt

De fyra lägenheterna är rymliga och utrustade med allt en familj normalt behöver: kök, terrass, TV, internet och tvättmaskin. Man har valt bra material vid byggandet men ganska enkel inredning. Lägenheterna är bra att sova i under de varmaste månaderna, eftersom de både är välisolerade och utrustade med aircondition.

Lägenheterna på Steel House di Zio Cristoforo

Trerumslägenhet med 4/5 sovplatser (1:a vån. med privat terrass och havsutsikt)

Lägenheterna mäter ca. 50 m² och ligger alla på bottenvåningen. Framför varje lägenhet finns en täckt möblerad terrass med bord och stolar. De består av vardagsrum med kokvrå, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och ett badrum med toalett och dusch. Alla lägenheter är utrustade med aircondition, TV, tvättmaskin och wi-fi.

 
 
search map