Omdömen från Le Tre Sorelle

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Le Tre Sorelle

Läs personliga omdömen av Le Tre Sorelle som ligger i Campania. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Le Tre Sorelle. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Super semester

Kan bara rekommendera andra att gå till Le Tre Sorelle Casal Velino. Perfekt för avkoppling och ganska kort avstånd ner till stranden (2 km).

Men man måste bara vara medveten om att bokningen kommer att bli några extra kostnader i form av t ex. betalning för sängkläder och slutstädning (ej något kan du omedelbart välja). Men både kvitto - så att man inte blir helt överraskad

Casal Velino som semester-destination

Le Tre Sorelle
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Le Tre Sorelle
Trerumslägenhet Blu med 2/4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

En vilsam plars

Väldigt bra boende med närhet till privat pool , (som delad med några lägenheter till).
En tillräckligt bra by med barer och en affär. Lägenheten har bra sängar, men litet badrum. Kan vara trångt för storvuxna.
Köket är lite dåligt utrustat men det fungerar.
Restaurangen i huset är mycket bra och rekomenderas varmt.
De har dock enbart menyer på italienska samt endast dottern kan engelska. Men maten är mycket bra.

Le Tre Sorelle
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Le Tre Sorelle
Tvårumslägenhet med 2/3 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Avkoppling med utsikt i världsklass

Locanda De Tre Sorelle är det perfekta stället om man gärna vill komma lite bort från de mer turistpräglade områdena. Stället är charmigt, lokalt och vänligt. Utsikten är fantastisk och poolen bra. I restaurangen gör de utsökt pizza, men annars är maten inte så värst mycket att hurra för. Här finns inte de riktigt stora utflyktsmöjligheterna, så väljer man Le Tre Sorelle ska det vara för att koppla av och eventuellt nyttja möjligheten att laga mat i lägenheten – råvarorna därnere är billiga och extremt välsmakande!

Observera extra avgift för att få aircondition. Vi gav 35 euro för fyra övernattningar.

Rekommendationer till andra gäster

Längre ner på vägen – vid foten av berget – ligger restaurangen Serramenti Morinelli. Äkta och autentisk italiensk mat. Mycket billigt och väldigt läckert. Kan varmt rekommenderas.

Le Tre Sorelle
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Le Tre Sorelle
Tvårumslägenhet med 2/3 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Utsikt över en vacker dal

Lägenheten är fint placerad i en vacker dal, och man har delvis havsutsikt från balkongen. Poolen är mycket fin! Men lägenheten är sliten, saknar köksutrustning och är överlag i behov av en översyn. Man saknar också mer bekväma stolar (eller en soffa om man gärna vill mysa inomhus) och mindre hårda sängar. Efter sex nätters dålig sömn körde vi vidare och struntade i den sista natten.

Le Tre Sorelle
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Le Tre Sorelle
Trerumslägenhet Blu med 2/4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastiskt ställe med otrolig utsikt

Vi bodde en vecka i lägenheten BLU med våra två barn. Lägenheten är riktigt fin. Utsikten är fantastisk. En verklig oas. Det är fem minuters bilresa till stranden i Casal Velino. Vi hade för det mesta poolen för oss själva, då de andra gästerna inte nyttjade den så mycket.
Ägarna talar dålig engelska, men är ok. De verkar trevliga. Vi åt på restaurangen den första kvällen, då vi anlände mycket sent. Maten är läcker, men också lite dyr, fast det hänger samman med den höga standarden. Så vi åt i de omkringliggande orterna.

För aircondition var det en fast avgift på 8 euro per dag.

Kan verkligen rekommenderas.

Rekommendationer till andra gäster

En tripp till Castellabate (labyrintstaden) kan verkligen rekommenderas. Riktigt trevlig stad att promenera runt i.

Le Tre Sorelle
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Le Tre Sorelle
Trerumslägenhet Blu med 2/4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fint, härligt och otroligt vackert

Trevlig lägenhet med utsikt över både kusten, det härliga poolområdet och orten. Fåtal kilometer till strand och stradsliv, mysig liten fiskehamn med billiga och bra restauranger. Värdparet var söta och rara, trevlig restaurang med god mat på stället, men lite dyrare än nere vid kusten.

Rekommendationer till andra gäster

Kommer du i egen bil så ska du vara medveten om de mycket smala och branta bergsvägarna. Om du ska göra utflykter till exempelvis Neapel, Pompeji eller Amalfikusten så kör hemifrån tidigt på morgonen. För man ska räkna med 2-3 timmar varje väg.

Le Tre Sorelle
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Le Tre Sorelle
Tvårumslägenhet med 2/3 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Le Tre Sorelle

Le Tre Sorelle
Rent och fint
Gästvänlighet
 
Själva boendet på Le Tre Sorelle
Tvårumslägenhet med 2/3 sovplatser
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Lone og Troels, Andreas og Louise fra Hornbæk boede på Le Tre Sorelle i Casalvelino

Vi bodde en vecka på Le Tre Sorelle. Det är mycket vackert och poolen är riktigt nice. Vyn från poolen är ovärderlig. Lägenheten var ok, saknade redskap förutom glas och kaffekoppar som fanns i rikliga mängder. Ägarna verkade inte som om de hade överskott till lägenhet gäster. Vi fick ett kallt mottagande och kände oss lite som ett störande element. Stämningen, dock lyftes något av en av de anställda Giorgia, som talade engelska och var till stor hjälp när det gäller där man kunde köpa in, och vad fanns att se och göra i området. Köket var lite för pretentiös, men Giorgia var en mycket söt och hjälpsamma servitris. Ägaren Franca talade engelska när vi kom,men sedan kunde hon bara tala italienska. Franca make uppehöll sig i restaurangen där han kontrollerade servitris och utanför restaurangen där han kontrollerade gästerna sandaler när de gick till poolen. Han blev först tillmötesgående när vi visade intresse för hans viner, därefter blev det leende och vänlighet.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 4 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Steel House di Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Villa Franca

Casal Velino, Campania

Casale Villarena

Nerano, Campania

Rekommendationer till dig

Villaggio Baia Serena

Vico Equense, Campania

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populärt i Campania

Villa Mirella

Palinuro

Due Relais

Vietri sul Mare

search map