Semesterbostad i Casal Velino i Campania

Le Tre Sorelle

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Detta charmiga lilla hus ligger på kort avstånd från staden Casal Velino som du har fin utsikt till från poolen och terrassen. Vänder man sen blicken lite mer mot väster så har man utsikt mot havet.

En pool till endast 4 lägenheter

Den trevliga staden Casal Velino ligger på kort avstånd för inköp eller en tur till torget om kvällen. Poolens terrass är stor då endast 4 lägenheter delar den, två på Le Tre Sorelle och två från närliggande Villa Franca.

Restaurang till dem som älskar fiskrätter

På byggnadens första våningsplan finns restaurangen Le Tre Sorelle som är känd för sina fiskrätter (och meny på endast italienska!). Biagio och hans fru hämtar färska varor varje dag från hamnen i Acciaroli så menyn består av just det dom fått tag i den dagen eller veckan. Dock serveras det även välsmakande pastarätter med goda grönsaker från traktens bönder och naturligtvis kötträtter för dem som inte äter fisk. Restaurangen är inte speciellt stor invändigt men har fina övertäckta terrasser med fin utsikt över landskapet framför huset.

Trevliga lägenheter med balkong och havsutsikt

Lägenheterna ligger på andra våningen men den sluttande grunden gör att man har direkt utgång till trädgården från båda. Båda lägenheterna har dessutom balkong med havsutsikt och plats för bord med två stolar samt terrass vid ingången. De är snyggt inredda med små detaljer som skapar en mysig atmosfär och inte minst utrustade med aircondition.

Tvårumslägenhet Giallo med 2/3 sovplatser:
- Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå och loft med enkelsäng (bäst för ett barn), sovrum med dubbelsäng och utgång till balkong med havsutsikt och badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenhet Blu med 2/4 sovplatser:
- Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå, sovrum med dubbelsäng och utgång till balkong med havsutsikt, sovrum med våningssäng och badrum med toalett och dusch.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Villa Franca

Casal Velino, Campania

Steel House di Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Villa Rizzo - Masseria della Nocciola

San Cipriano Picentino, Campania

Rekommendationer till dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Villa Franca

Casal Velino, Campania

Populärt i Campania

Due Relais

Vietri sul Mare

search map