Semesterbostad i Casal Velino i Kampanien

Le Tre Sorelle

 
Le Tre Sorelle är inte tillgänglig i dagsläget
Le Tre Sorelle är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Casal Velino här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Detta charmiga lilla hus ligger på kort avstånd från staden Casal Velino som du har fin utsikt till från poolen och terrassen. Vänder man sen blicken lite mer mot väster så har man utsikt mot havet.

En pool till endast 4 lägenheter

Den trevliga staden Casal Velino ligger på kort avstånd för inköp eller en tur till torget om kvällen. Poolens terrass är stor då endast 4 lägenheter delar den, två på Le Tre Sorelle och två från närliggande Villa Franca.

Läs mer om Le Tre Sorelle

Restaurang till dem som älskar fiskrätter

På byggnadens första våningsplan finns restaurangen Le Tre Sorelle som är känd för sina fiskrätter (och meny på endast italienska!). Biagio och hans fru hämtar färska varor varje dag från hamnen i Acciaroli så menyn består av just det dom fått tag i den dagen eller veckan. Dock serveras det även välsmakande pastarätter med goda grönsaker från traktens bönder och naturligtvis kötträtter för dem som inte äter fisk. Restaurangen är inte speciellt stor invändigt men har fina övertäckta terrasser med fin utsikt över landskapet framför huset.

Trevliga lägenheter med balkong och havsutsikt

Lägenheterna ligger på andra våningen men den sluttande grunden gör att man har direkt utgång till trädgården från båda. Båda lägenheterna har dessutom balkong med havsutsikt och plats för bord med två stolar samt terrass vid ingången. De är snyggt inredda med små detaljer som skapar en mysig atmosfär och inte minst utrustade med aircondition.

Tvårumslägenhet Giallo med 2/3 sovplatser:
- Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå och loft med enkelsäng (bäst för ett barn), sovrum med dubbelsäng och utgång till balkong med havsutsikt och badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenhet Blu med 2/4 sovplatser:
- Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå, sovrum med dubbelsäng och utgång till balkong med havsutsikt, sovrum med våningssäng och badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 
 
search map