Omdömen från Le Case di Zio Cristoforo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Le Case di Zio Cristoforo

Läs personliga omdömen av Le Case di Zio Cristoforo som ligger i Campania. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Le Case di Zio Cristoforo. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Supertrevlig familjesemester

Vi spenderade en vecka hos Zio Cristoforo i starten av sommarsemestern, och vi hade en riktigt bra vistelse. Vi tycker, att det är en vackert ställe, lugnt och skönt och välhållna omgivningar. Familjen som har stället är verkligen tillmötesgående och vi kände oss varmt välkomna från start. De visste precis vem vi var, och vi blev fort erbjudna en välkomstmiddag, som var efterlängtad efter en lång biltur från Rom. Vi åt i deras restaurang varje kväll, god italiensk lantmat, och vi gick aldrig hungriga från bordet. Våra barn njöt av poolen mest, det endaste vi saknade här var möjligheten att köpa glass till barnen. I gengäld var där många platser runt området kring Casal Velino där man kunde köpa glass och gå på en härlig tur på gatorna och njuta av omgivningarna. Vi tycker helt klart att detta stället kan rekommenderas, och vi kommer säkert att komma tillbaka!

Le Case di Zio Cristoforo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Le Case di Zio Cristoforo
Tvårumshus Casetta med 2/4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Lite för sent på säsongen

Vårt barnbarn som bar med var väldigt nöjd med vistelsen. Något som vi emellertid vill klaga på: poolen var inte rengjord på ett tag, duschavloppet var delvis tätt, det saknades diskborste, trasa och diskmedel. Restaurangen stängde mitt i veckan då vi var där.

Le Case di Zio Cristoforo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Le Case di Zio Cristoforo
Trerumshus Casolare med 4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang

Stängde i perioden vi var där.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2014
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Le Case di Zio Cristoforo

Casal Velino som semester-destination

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Annica med familj och vänner från Enskede i Sverige bodde på Le Case di Zio Cristoforo i Casalvelino från den 11. till den 18. juli 2009.

Zio Cristoforo var ett jättetrevligt ställe att bo på. Poolen var fantastisk och vår lägenhet/hus var till vår fulla belåtenhet. (Dock måste man ha badmössa i poolen, kan köpas på stället). Lägenheten var aningen sliten och luktade lite fukt, men verandan utanför var mycket trevlig och omgivningarna runtomkring var trevliga. Vi är mycket nöjda med boendet och kan varmt rekommendera det! Gångavstånd ner till stranden/staden.Vi är mycket nöjda med boendet och kan varmt rekommendera det! Vi gjorde en utflykt till Palinuro och stränderna där, som vi verkligen kan rekommendera! Fantastiskt vatten. Stranden i Casalvelino var också bra och barnvänlig.
Tack också till In-Italia och Marcus för bra service och snabba svar!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 4 Vuxna, 3 Barn
Namn
Katarina med familj från Hässelby i Sverige bodde på Le Case di Zio Cristoforo i Casalvelino från den 13. till den 20. september 2008.

Resan gick jättebra.
Vi vill tacka så mycket för att vi genom er kunnat boka ett så trevligt och prisvärt ställe att bo på. Zio Cristoforo uppfyllde alla våra förväntningar, det såg ut precis som på bilderna!
Katia och hennes personal var mycket vänliga och tillmötesgående. Gårdens område var jättefint och välskött och våra barn var förtjusta i djuren, 6-åringen lärde sig mjölka getterna!
Vi hade lite otur med vädret de första dagarna, ösregn, men det löste vi med böcker och kortlek, och så var det ju tak på terrassen. Casal velino var verkligen off season i september, och det var lite knepigt att hitta bra matställen, både restauranger och mataffärer, men det var inget stort problem. Det hör till saken att vi hade lilla Elsa 3 år med oss och hon sover gärna halv åtta på kvällen...vilket gjorde att när vi gick till den förträffliga lilla restaurangen på gården, så somnade hon på soffan efter halva pastan. Lápprodo var en restaurang som var jättefin och som vi besökte två gånger för lunch, både barn och vuxna blev mycket nöjda där! Vi kan verkligen rekommendera både zio cristoforo och in-italia till andra. Eftersom det fanns ganska många agriturismo runtomkring som inte finns med på in-italia så känns det tryggt till en annan gång att boka med in-italia som verkar hålla hög klass.
Tack än en gång!

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
Rune med familj från Dalby i Sverige bodde på Le Case di Zio Cristoforo i Casalvelino från den 31. maj till den 7. juni 2008. Sedan fortsatte resa till Amalfikusten och Due Relais i Vietri sul Mare.

Vi hade två härliga veckor i Italien. Först en vecka i Casal Velino på Agriturismo Zio Cristoforo följt av en vecka i Vietri sul Mare. Casal Velino ligger ute på den Italienska landsbygden och här kommer man det gamla genuina Italien nära. Inte nog med att det finns en fin strand nere i marinan, det finns en härlig och barnvänlig pool på området där man mer än gärna spenderade dagarna. Barnen älskade att mata ankorna och gässen med gräs och vid sexsnåret på kvällen var det en höjdpunkt när getterna mjölkades och matades.
Agriturismon har dessutom en genuin trevlig restaurang med mycket god mat gjord på mestadels hemlagade produkter. Denna första veckan på vår tur gav verkligen mersmak och vi hade det underbart även om vi inte kunde göra så långa turer upp i de fantastiska bergen som naturen inbjuder till. Att personalen sedan är så vänlig, trevlig och hjälpsam gör inte saken sämre.
Det här stället kan bara rekommenderas varmt!

Hoppas att ni får en lika bra resa som oss!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
Eva och familj från Bonässund i Sverige bodde på Le Case di Zio Cristoforo i Casalvelino från den 1. till den 8. april 2008.

Vi har haft en toppenresa!!! Vårt boende och Casal Velino översteg våra förväntningar. Jag kan varmt rekommendera båda delarna.
Vi flög till Rom och hyrde bil för resa till Cilento och Casal Velino. Under nedresan stannade vi en natt på hotell ungefär halvvägs. Vi kom till Zio Cristoforo vid tvåtiden på e.m. och mötte två glada herrar som inte förstod ett ord engelska. Det gav oss något att dricka och fick oss att förstå att något skulle hända inom 10 min. och mycket riktigt, efter ca. 10 min kom en mycket trevlig Italiensk kvinna som pratade bra engelska (frun i huset?). Hon "skrev in oss", visade huset och omgivningarna samt ordnade att vi fick äta god italiensk mat på deras restaurang första kvällen. Området är vackert och gården är välskött. Poolen hade ej öppnats för säsongen men den verkar vara fin. Området som sådant bjuder på fina utflyksmål, bra med shopping och restauranger. Nere vid hamnen var det marknad på fre. f.m. med billigt och bra utbud av kläder m.m.
Vi hade förbokat hyrbil som vi hämtade på flygplatsen i rom och resan ner bjöd på vackra vyer. Motorvägarna är lätta att ta sig fram på om man vill nyttja dem. Vi kan rekommendera nyttjande av uppdaterad navigator.

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Steel House di Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Villa Franca

Casal Velino, Campania

Casale Villarena

Nerano, Campania

Rekommendationer till dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Populärt i Campania

Villa Mirella

Palinuro

Hotel Cristina

Sant' Agnello

Due Relais

Vietri sul Mare

search map