Semesterbostad i Casal Velino i Kampanien

Le Case di Zio Cristoforo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gården ligger mellan den fina sandstranden i Marina di Casal Velino (2 km) och Casalvelinos charmiga centrum (2 km). Möjligheterna för en semester där avkoppling och utflykter kombineras är utmärkta. Vackra Cilento väntar på dig.

Spektakulär pool & egen restaurang

En av de mer populära faciliteterna på gården är den härliga och spektakulära poolen med solterrass så gästerna kan bada och sola vid huset utan att behöva gå ner till stranden. Poolen är inrett med en trappa som leder ner i vattnet och är barnvänlig. Vid poolen finns en liten kiosk där man kan köpa läsk och snacks. OBS: badmössa är obligatoriskt i poolen. Hjärtat på gården är annars den genuina restaurangen som är väl värd ett besök. Alla gästerna kan använda gårdens parkeringsplats.

Läs mer om Le Case di Zio Cristoforo

Lägenheterna på Le Case di Zio Cristoforo

Tvårumshus Casetta med 2/4 sovplatser

det är ett litet hus som ligger vid byggnaden som kallas Dependance (med rum) och ovan simbassängen. Huset har sin egen delikata trädgård med utsikt ut över bassängen och havet. Det består av vardagsrum med kokvrå och bäddsoffa för två (passar bäst till barn), sovrum med dubbelsäng samt badrum med WC och dusch. Man kan ta sig ut till terrassen både från vardagsrummet och sovrummet. Dessutom finns det aircondition.

Trerumshus Casolare med 4 sovplatser

huset Casolare ligger helt för sig själv med utsikt ut över simbassängen från huset enorma terrass. Huset består av vardagsrum med kokvrå och utgång till terrassen, sovrum med dubbelsäng och utgång till terassen, sovrum med två enkelsängar samt badrum med WC och dusch. Det finns dessutom tvättmaskin i lägenheten. Dessutom finns det aircondition.

Fyrarumslägenhet Attico med 6/7 sovplatser (översta våning med terrass)

Lägenheten Attico ligger i huvudbyggnadens översta våning och har en privat terrass på ca. 9 m². Lägenheten består av uppehållsrum / matsal med utgång till terrassen. Vidare finner man invändigt kök, sovrum med dubbelsäng och plats för extra säng, sovrum med dubbelsäng och ett mindre sovrum med dubbelsäng och takfönster. Vidare finns det badrum med toalett och dusch samt ett badrum med toalett och badkar samt tvättrum med tvättmaskin. Lägenheten är utrustad med aircondition i uppehållsrummet som är stark nog att fördela den svala luften till alla rum ifall man låter dörren stå öppen. Fönsterna är dessutom utrustade med myggnät.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map