Omdömen från Agriturismo Zio Cristoforo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Agriturismo Zio Cristoforo

Läs personliga omdömen av Agriturismo Zio Cristoforo som ligger i Kampanien. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Agriturismo Zio Cristoforo. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Mikael och fru från Solna i Sverige bodde på Agriturismo Zio Cristoforo i Casalvelino från den 14. till den 18. juli 2007.

Boendet var trevligt, stor terrass och fint hotellområde med ren pool. Trevlig personal som dock helst inte (kan) pratar engelska. Italienska och tyska verkar vara det som går hem här. Bra frukost och en riktigt god middagsbuffé, halvpension rekommenderas både pga av den goda maten och av att det inte finns så många andra restauranger i närheten.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 4 Vuxna, 4 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Kajsa Ceder med familj från Enköping i Sverige bodde på Agriturismo Zio Cristoforo i Casalvelino från den 22. till den 26. juli 2006.

Därefter åkte vi vidare mot Campania och Zio. Vi åkte lilla vägen längs havet och det var hisnande! Skräckblandad förtjusning! Väl framme på Zio blev vi varmt mottagna. Vi åt av deras goda mat varje kväll och badade i deras pool. Vi gjorde även en båtutflykt till grottorna i Palinuro väl värda ett besök!

Vi har upplevt massor och är över förväntan nöjda med bokningarna! Italienarna har varit oerhört trevliga och visat på stor kundservice.
Vi kan mycket väl tänka oss att boka vår nästa Italienresa vi IN-Italia!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 4 Vuxna, 4 Barn
Namn
Lotta & Peter från Ystad i Sverige bodde först på Agriturismo Zio Cristoforo i Casalvelino från den 28. juni till den 1. juli 2006 under deras vistelse i södra Italien.

Första stället agritorismo bodde vi fantastiskt bra, vi bodde i ett rum ovanför returangen med en härlig utsikt. (Men er vägbeskrivning hit var inte den bästa) Maten där var helt och hållet från gården. Den var med andra ord helt fantastisk. Vi hade även nära till havet med en fin strand. Innan vi lämnade detta stället köpte vi med oss från gården deras egen olivolja och vin. De hade många andra godsaker man kunde köpa. Här kan vi även rekomender barn familjer att bo. En härlig pol att bada i fanns.

Vidare mot Amalfikusten som är en helt underbar sträcka. Vi bodde något som heter .Maori Vi bodde på ett lägenhetshotell med ballkong flördelen var att vi bodde på de översta våningarna med en fin utsikt över havet. Beflokningen här var härliga och vlket vi blev förvånade över att de var dktiga på engelska. Ett dopp i havet varje dag för stranden låg precis i närheten.Vi gjorde lite utflykter längs Amalfiksten bl.a Sorento där vi givetvis köpte Limonchello. Från Sorento är det lätt att ta båten över till Capri. Var även i de närliggande byarna som inbjöd till mycket bl.a Amalfi.Vi föredrar att bo i lägenhet, där kan man själv fixa sin frukost och sen själv välja bland ett härligt utbud av resturanger.

Innan det var dax att åka hem gjode vi ett besök i Pompeji, vilket man kan rekomendera. Sista natten bodde vi en stad som heter Frascati, låg några mil utanför Rom.Där bodde vi på ett hotell mitt i stan, (svårt att hitta) Ett härligt folkvimmel på kvällen och charmiga resturanger med vänlig personal.
In-italia har uppfyllt våra förväntningar.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2006
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2004
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2004
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2003
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Agriturismo La Vecchia Quercia

San Cipriano Picentino, Kampanien

Villa Rizzo - Masseria della Nocciola

San Cipriano Picentino, Kampanien

Hotel Reginna Palace

Maiori, Kampanien

Populärt i Kampanien

search map